Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Yolande - Woensdag 23 Oktober 2019

    WOONKAMERSTYLING MET BOLLAMPEN, SPIEGELLIJSTEN EN SCHELPENVAZEN

    Wanneer je dan zover bent dat je al je basiselementen, dus je compleet op elkaar afgestemde meubellijn met eetkamertafel, salontafel, stoelen, dressoirs en sidetables (bijvoorbeeld die van onze geweldige Rixos serie), in huis hebt; de muren hebben een mooie tint; al het schilderwerk is weer fris; en de vloerbedekking is naar je zin. Ook je functionele verlichting heb je, check! Uiteraard gekozen uit het uitgebreide verlichtingsassortiment hang- en plafond- en eetkamerlampen van Bazaaronline. Dus de basis, die heb je. Je bent goed op weg. Maar dan begint het personaliseren pas echt!

    LET’S PERSONALISE!

    Want jouw huis, jouw woninginrichting is pas echt van JOU op het moment dat je hem eigen maakt. En dat doe je door jouw persoonlijke smaak toe te voegen. Dat maakt van een huis pas echt een thuis! Anders kun je net zo goed in een showroom leven: mooi, maar zonder echt karakter te hebben. Dit is dus het moment om echt los te gaan en te kiezen voor wat echt bij jou past.

    LEUK, ZO’N STYLING… MAAR HOE PAK JE DAT AAN?

    Eigenlijk is de eerste vraag heel simpel: wat vind je mooi? Welke stijl spreekt je aan? Dat heb je natuurlijk al eerder bedacht, toen je je woninginrichting bij Bazaaronline (where else?!) bij elkaar shopte. Dus de basis heb je. Maar dan?

    Je hebt door de jaren heen vast ontelbaar veel programma’s gezien over woninginrichting en je door stapels woontijdschriften heen gewerkt. En het ziet er allemaal op een plaatje zo geweldig uit, maar hoe dan?? De keuze is bijna overweldigend groot. Wij van Bazaaronline hebben de volgende tip voor je: maak een moodboard. Daarmee kun je steeds verder inzoomen op wat het precies is dat je aanspreekt. Wat het precies is dat sfeer en persoonlijkheid aan een woonruimte geeft. Kies je stijl. En je zult zien: de échte sfeer, het echte karakter dat jouw eigen interieur maakt tot wat het voor jou moet zijn, dat zit hem grotendeels in de woonstyling, in de aankleding van een ruimte dus. Kort gezegd: in de woonaccessoires.

    OOK VOOR DE PERSONAL TOUCH MOET JE BIJ BAZAARONLINE ZIJN

    Of je nu kiest voor klassiek ingetogen, uitbundige bling, on-trend of net als wij fan bent van de luxury living uitstraling, die hoort bij de Eric Kuster Stijl, Bazaaronline is dé plek waar je je bijpassende woonaccessoires kunt vinden. Onze zeer complete wooncollectie omvat, naast geweldige meubelseries en schitterende verlichtingsseries, ook stijlvolle bollampen in de stijl van Eric Kuster, spiegellijsten waarmee je een zowel intiem als ruimtelijk effect kunt creëren als mooie, trendy schelpenvazen. Daarmee maak je het plaatje helemaal af! Hiermee zeg je: dit is mijn stijl, dit ben ik en hier voel ik me thuis!

    ONZE WEBSITE STAAT BOL VAN DE MEEST TRENDY TAFEL- EN VLOERLAMPEN:

    BOLLAMPEN IN ERIC KUSTER STIJL

    Met tafel- en vloerlampen breng je intimiteit en sfeer in je woninginrichting. Gezelligheid. Daarmee maak je van je woonkamer en slaapkamer een ruimte, waar je graag tijd doorbrengt om te genieten. Het zijn – letterlijk – de lichtpuntjes die een ruimte helemaal compleet maken.

    Onze collectie bollampen, kenmerkende elementen in de Eric Kuster Stijl, zijn hier bij uitstek geschikt voor. Mooie lampen met bollen in de lampenvoet. Niet alleen brengen ze licht, maar door hun prachtige vorm zijn ze, ook als de lamp niet aan is, prachtige woonaccessoires in je huiskamer of slaapkamer. Mooi om naar te kijken door hun prachtige organische vormgeving. Ze voegen stijl toe aan je woninginrichting en dat is precies waar je naar op zoek bent. Het zijn echte sfeermakers. Ons assortiment bestaat uit bollampen in tafelmodel en als vloerlamp met bollen, waarbij je de keuze hebt uit een enkele bol of meerder bollen op elkaar. Gecombineerd met de mooie, tijdloze velvet lampenkappen zorgen ze voor stijl en rust in je interieur. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: met één of meerdere bollen en in verschillende metallic uitvoeringen, zoals sepia, RVS, mat chroom en brons. Ze zijn zowel zeer decoratief als accessoires in je woninginrichting, maar ze zijn natuurlijk ook functioneel en geven sfeervol licht. Zo’n mooie staande lamp met zilveren bollen of bijvoorbeeld een bronzen bollen tafellamp aan weerszijden van de bank is meteen een mooi luxueus style statement en blikvanger in je interieur. Op je dressoir of sidetable, op elk plekje in huis dat wat extra aandacht en licht verdient, daar staat een mooie bollamp in Eric Kuster stijl geweldig. We hebben in onze verlichtingscollectie trouwens ook ontzettend mooie glazen hanglampen met bollen, die perfect combineren met de bollampen in Eric Kuster stijl.

    SCHELPENVAZEN: STIJLVOL EN INGETOGEN IN ERIC KUSTER STIJL

    Oké, we zijn weer een stapje dichter bij het complete plaatje. Nu verder met de aankleding van je interieur. Want wat doe je met je planten? Een paar planten verlevendigen je inrichting en geven een huiselijk gevoel. Maar… die oude plantenpotten, die je van je moeder hebt gekregen toen je op jezelf ging wonen… die passen eigenlijk totaal niet. Zelfs niet bij elkaar! En die bloemenvaas van tante Dora… die is het toch ook niet echt. Hartstikke lief hoor, maar het past gewoon niet bij het totaalplaatje dat je voor ogen hebt. Je moodboard straalde een hele andere stijl uit: ingetogen luxe, glamour, zonder over de top te zijn. Met accessoires, die mooi aansluiten bij de rest van je interieur. Want zeg nou zelf: een vaas of pot mag toch ook mooi van zichzelf zijn?!

    Ook daar heeft Bazaaronline de oplossing voor: wij hebben een schitterende collectie schelpenvazen en schelpenpotten in de luxury living style, die door interieurdesigner Eric Kuster zo bekend is geworden en die je in menig lifestyle magazine terug kunt vinden. De schelpenvazen en schelpenpotten zijn met de hand vervaardigd met echte schelpen. Met de glans van het parelmoer, ook wel mother of pearl genoemd, geven de schelpen aan elke vaas een subtiele, luxueuze glans. Ze zijn door hun vormgeving zowel rustiek als elegant. Blikvangers, met of zonder boeket. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om de schelpenvazen bij een goede bloemist op te (laten) maken met een prachtig boeket of bijvoorbeeld orchideeën of een andere plant. Mooi op de salontafel, sidetable of dressoir.

    YOU’RE MY WONDERWALL…

    Het schiet al op! De luxury living style komt steeds dichterbij. Maar ook de muren verdienen je aandacht. En ook daaraan is gedacht in de uitgebreide wooncollectie van Bazaaronline: we hebben dé perfecte spiegellijst voor je in een werkelijk schitterende uitvoering. We hebben zelfs een ruime keuze, zodat er altijd een spiegellijst is die precies past bij je woninginrichting en waarmee je je stijlvolle, moderne en toch tijdloze styling tot in de puntjes kunt doorvoeren.

    Spiegellijsten zijn bij uitstek geschikt om van een wat donkerdere hoek van je kamer een blikvanger te maken. Ze geven rust en balans in je interieur.

    Bazaaronline heeft mooie spiegellijsten met verschillende tijdloze, iconische prints. Je kunt kiezen voor een zwart/wit of kleurenprint met bijvoorbeeld iconen als Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Mohammed Ali of The Godfather. Of is Tony Montana uit de film Scarface of anders de krachtige uitstraling van een panter meer jouw ding? Je kunt ook kiezen voor een schitterende Eric Kuster print. Je ziet, de mogelijkheden zijn uitgebreid.

    Waar je ook voor kunt kiezen is om een eigen afbeelding, bijvoorbeeld een mooie zwart/wit print van je dierbaren of een natuurprint in te lijsten in één van onze spiegellijsten en die, volgens Eric Kuster stijl, te groeperen met andere spiegellijsten om een mooie feature wall te creëren.  Maak een schets, waarbij je aangeeft waar je welke lijst wilt hebben. Schuif en verplaats de spiegellijsten net zo lang tot je de juiste balans hebt gevonden. Meet daarna de hoogtes en hang ze dan pas op. Op die manier weet je van tevoren de beste posities te bepalen.

    Voor de lijsten kun je kiezen uit een rechthoekig of een vierkant model, afhankelijk van de print en de ruimte die je hebt. Voor een speels effect is het leuk om beide varianten met elkaar te combineren en te groeperen. Zo heb je een echte eyecatcher!

    De spiegellijsten van Bazaaronline zijn er in verschillende uitvoeringen: je kunt kiezen voor een spiegellijst in een neutrale (glas) uitvoering, of gaan voor spiegelglas in de kleuren antraciet, brons of sepia.

    Oh, en nog een laatste tip van Bazaaronline: hang tussen die stijlvol gegroepeerde spiegellijsten ook een ‘gewone’ spiegel, bijvoorbeeld onze mooie rechthoekige spiegel Ferda: leuk als lichtvanger voor een ruimtelijk effect én om af en toe je eigen reflectie in de spiegel te vangen. Want hoe mooi je je inrichting ook maakt, hoe geweldig de prints ook zijn: uiteindelijk ben je zelf je allermooiste kunstwerk!

    • SANNE VAN VELDHUIZEN

      Geplaatst op dinsdag 12 november 2019 09:33

      Supergaaf die bollampen. Ik heb ze ook de antraciete tafellampen. Ik ben er fan van.

    Laat je inspireren!

    Recente artikelen