Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Yolande - Maandag 20 November 2022

    Metropolitan Luxury: genieten van luxueus wonen volgens jouw stijl, jouw keuze, jouw maat

    Als je onze blogs een beetje hebt gevolgd, dan weet je natuurlijk allang hoe enthousiast we zijn over ons uitgebreide aanbod van prachtige meubelseries in verschillende stijlen. De keuze bij Bazaaronline is dan ook zeer uitgebreid. Van stoer Industrial Design via zinnenprikkelend Arabic Chic tot de weergaloos populaire Metropolitan Luxury Lifestyle, die je waarschijnlijk al kent van de stijl van designers zoals Nederlands trots op interior designgebied, Eric Kuster.

     

    Je hebt vast ook al gelezen over onze prachtige cinewalls met ingebouwde sfeerhaarden als focal point in je wooninrichting. Zo niet, dan moet je die blog écht even lezen! Wedden dat je jezelf na het lezen betrapt op het mijmeren over zo’n stijlvol media-eiland in je eigen woonkamer als ultiem luxe eyecatcher. Misschien dat je zelfs al aan de slag gaat met een rolmaat om te kijken waar ie precies moet komen! Troost je, je bent niet de enige! Onze cinewalls met ingebouwde sfeerhaarden zijn razend populair en het feit dat Bazaaronline hierbij prachtig maatwerk levert tegen scherpe prijzen, maakt de keuze eigenlijk heel makkelijk.

     

    Wij van Bazaaronline denken graag met je mee over de mogelijkheden en adviseren je over de verschillende opties, zoals bijvoorbeeld verschillende kleuren eiken fineer met nerven voor een rustieke look; hoogglans voor een stylish en strakke afwerking; of juist een matte afwerking voor een tijdloze, sobere industrial look. Genoeg mogelijkheden voor deze prachtige blikvanger van Nederlandse makelij, met een levertijd van 6-10 weken.



    Mooi Metropolitan op maat

    Als je je een beetje verdiept hebt in de Metropolitan Luxury stijl dan weet je dat deze opgebouwd is uit verschillende karakteristieke elementen, die je, allemaal bij elkaar het gevoel geven alsof je woont in een ontzettend knus, stijlvol en zeer luxueus boutique hotel. Alles vult elkaar aan en past bij elkaar, zonder dat je ook maar even het gevoel hebt een standaard ‘13-in-een-dozijn’ interieur te hebben. Integendeel, je kunt het helemaal afstemmen op je eigen woonwensen en persoonlijkheid en kunt daarbij met de verschillende elementen, zoals bijvoorbeeld een luxe hamburger salontafel voor een wat chunky look, of een luxe hoogglans bloktafel met metallic glasplaat voor een slinky uitstraling. Het mooie van Metropolitan Luxury is dat je kunt spelen met de verschillende onderdelen en het daarmee helemaal ‘eigen’ kunt maken.

    Luxe tafels in stijl én op maat

    Deze woningstijl met een bijna overdadige uitstraling kenmerkt zich door luxe salontafels en eettafels. Deze hebben vaak een royale afmeting, maar er kan ook gekozen worden voor een luxe eettafel met een mooie ronde vorm, om het geheel wat speelser te houden. Voorbeelden van salontafels die bij uitstek in deze woonstijl past is de zogenaamde hamburger salontafel, die bestaat uit twee lagen, of een bloktafel in hoogglans. Om het plaatje helemaal compleet te maken, kies je voor een bijbehorende glasplaat. Deze is leverbaar in verschillende kleuren tintglas in brons, antraciet, bruin of zwart. Je kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice om de mogelijkheden te bespreken voor jouw ideale luxe salontafel of royale luxe eettafel.

     

    Omdat we als geen ander weten hoe belangrijk het is om alle elementen in je woninginrichting goed op elkaar af te stemmen, wordt daar bij Bazaaronline goed over nagedacht. Denk je aan de Metropolitan Luxury stijl, dan denk je aan hoogglans bloktafels. Bij deze stijlvolle woningtrend horen onlosmakelijk de geweldige hamburger salontafels, de strakke eettafels met zwarte spinpoten of matrix poten. Al deze elementen om deze eigentijdse, maar tegelijk ook – nu al! – luxueuze klassieker in woningstyling in je eigen huis uit te kunnen voeren, kun je vinden bij Bazaaronline. En wat het allermooiste is: omdat we weten dat geen huis gelijk is, bieden we hierin sinds kort ook maatwerk. Zodat het letterlijk en figuurlijk écht helemaal bij je past!

     

    Dus, als je net even een andere maatvoering nodig hebt dan de standaardmaten, dan kan dat gewoon. Kom vooral eens langs of bel met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

     

    Een bijkomend voordeel is dat, omdat we uit ervaring weten wat de meest verkochte maatwerk tafels zijn, we deze gestandaardiseerd hebben, zodat we daarmee de levertijd kunnen versnellen. Dit heeft als voordeel dat we tegen een scherpe prijs maatwerk kunnen leveren en binnen 1 tot 3 werkdagen al bij jou thuis kunnen leveren. Verkrijgbaar in de kleuren taupe, mat metallic en champagne. Als dat geen service op maat is?!










    Kom snel eens kijken en praten in onze woonwinkel in Woerden!

    Wij van Bazaaronline denken graag met je mee, dus kom vooral snel een keertje langs in onze prachtige woonwinkel aan de Straat van Gibraltar in Woerden. Dan kun je uitgebreid inspiratie opdoen en kun je onder het genot van een heerlijk kopje koffie met een van onze vriendelijke, kundige medewerkers bespreken wat je woonwensen zijn en hoe wij die passend kunnen maken voor jouw eigen paleisje!

    Laat je inspireren!

    Recente artikelen