Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Laagste Prijsgarantie

  Geen lokkertjes, gewoon de laagste prijs!

  Bazaaronline is inmiddels uitgegroeid tot dé plek voor meubels in de nu zo populaire, trendy maar ook tijdloze Metropolitan Luxury Living woonstijl, maar dan met een iets toegankelijker prijskaartje. Ons doel is dat deze woontrend niet alleen meer voor de ‘Lucky Few’ is weggelegd. Luxe hoeft namelijk niet duur te zijn. 

  Daarom streven wij ernaar om onze klanten de laagste prijsgarantie* te bieden. Je bent vrij om onze producten online te vergelijken. Transparantie, daar is waar wij voor staan. En mocht je toch op wonderbaarlijke wijze tóch bij een concurrent een lagere prijs vinden? Dan bieden wij dat product metéén voor dezelfde prijs aan. 

  * Richtlijnen:
  - De laagste prijsgarantie geldt voor identieke artikelen; dezelfde kwaliteit en productgrootte.
  - De laagste prijsgarantie geldt niet als daardoor de inkoopprijs volledig en systematisch onderboden wordt.
  - De laagste prijsgarantie geldt niet bij uitverkopen en acties.

  Naast de laagste prijsgarantie doen wij nog veel meer voor onze klanten. Denk aan online advies van onze productspecialisten in de winkel, telefonisch en via e-mail.

  Uiteraard bezorgen wij jouw bestelling boven de 49,- gratis bij je thuis.

  Prijsgarantie aanvragen?

  1. Dat kan. Graag zelfs. Mocht je voldoen aan de richtlijnen stuur een mail naar [email protected] met je ordernummer en meldde door jou gevonden prijs. 
  2. We controleren de prijs zo snel mogelijk 
  3. Als alles klopt, krijg je het verschil teruggestort via dezelfde betaalwijze die gebruikt is in de online bestelling.