Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Yolande - Vrijdag 4 Februari 2021

  Kunstbloemen

  Bloemen houden van…

  Iedereen kent die uitdrukking wel: “bloemen houden van mensen…”.  En andersom is ook absoluut waar, mensen houden over het algemeen ook heel erg van bloemen. Ze voegen iets persoonlijks toe, roepen een bepaald gevoel op, een bepaalde sfeer. En in een mooie woninginrichting maken ze het plaatje ook helemaal compleet. Maken ze van een huis een thuis.

  Kunstorchideeen

  Geen groene vingers? Geen nood!

  Maar wat nou, als je geen tijd hebt om elke week naar de bloemist te gaan? Of steeds vergeet om tijdig het water te verversen en je boeketje op tijd weer te vervangen, want druk – druk – druk…? Zodat je, wanneer je dan eindelijk op je mooie bank neerploft, om eindelijk te gaan genieten van je perfect gestylede interieur, je uiteindelijk met een verlepte bosje bloemen zit?

  Of als je echt, maar dan ook écht, gewoon geen groene vingers hebt?

  Dat je voor de zoveelste keer een hartstikke dure kamerplant in de GFT bak moet knikkeren. Ofwel omdat je ‘em, heel eerlijk gezegd, gewoon compleet vergeten was. Al herinner je jezelf vaag dat je die plant in de eerste week toch zeker elke dag water gaf. Bijna een hele gieter. Zoveel, dat je overwoog om ‘em op te geven voor zwemdiploma A. Oh, en plantenvoeding natuurlijk, want dit keer zou je het goed doen, zou je huis een mooie groene oase worden. En hop! Ook nog wat van die mestkorreltjes erbij… Maar daar werd de plant niet zo heel erg blij van. Het was teveel. Dus toen dacht je “maar even een beetje minder dan.” En tsja… daarna kwam de klad er toch wel in en voordat je het wist, was de plant bruin en dor en voegde hij dus echt geen gezelligheid aan je woninginrichting toe. Enkeltje groenbak dus maar weer. Voor de zoveelste keer. Planten… dus echt niet aan jou besteed.

  Zo jammer. Want bloemen en planten voegen juist die persoonlijke noot toe aan je woninginrichting. Of je nou voor een paar goedgekozen takken kiest of voor uitbundig bloeiende planten: ze zijn de finishing touch!

  Kunstbloemen en -planten zijn van alle tijden!

  Wist je dat zelfs de oude Romeinen en de oude Egyptenaren de voordelen zagen van kunstbloemen en kunstplanten? Zelfs in de klassieke Oudheid werd graag gebruik gemaakt van de mogelijkheden die kunstbloemen boden. Het gebruik en bezit van kunstplanten werd zelfs gezien als een teken van welvaart en stijl. Vroeger werd gebruik gemaakt van materialen als was, zijde en hoorn om kunstbloemen te maken. Door de eeuwen heen zijn de materialen en technieken steeds verder verfijnd.

  Werd de kunstbloem vroeger nog wel eens als wat oubollig gezien, tegenwoordig is dat allang niet meer zo. Met het voortschrijden van de technische ontwikkelingen, waardoor de kunstbloemen en kunstplanten nauwelijks nog van echt te onderscheiden zijn, worden kunstplanten – en bloemen tegenwoordig vooral gezien als een mooie, stijlvolle en vooral ook praktische aanvulling op je woninginrichting.

  Kunst magnolia's

  Bazaaronline: ook voor jouw groene styling!

  No worries! Ook als je geen groene vingers hebt, dan heeft Bazaaronline dé oplossing voor jou! De ‘easy does it’ manier om toch die groene of fleurige toets aan te brengen in je huis. Je kiest gewoon voor kunst!

  En kunst is het: de collectie kunstbloemen van Bazaaronline is zo mooi, dat je echt even moet kijken en voelen om te checken of ze niet tóch echt zijn! De techniek heeft zich door de jaren heen op dusdanige wijze ontwikkeld dat het verschil met echte bloemen en planten nauwelijks nog zichtbaar is en alleen duidelijk wordt bij nader onderzoek. Die mooie plant in de hoek van je kantoor of woonkamer, of die mooie bos bloemen, die ziet er – ook al is het ‘kunst’ –  uit alsof je ie net bij een goede bloemist gekocht is. En het mooie is… dat blijft ook zo!

  Het voor de hand liggende voordeel van kunstplanten en kunstbloemen is dat je er nauwelijks onderhoud aan hebt. Af en toe afnemen met een vochtig doekje als ze wat stoffig zouden worden, meer hoef je echt niet te doen. Daarnaast hebben ze ook nog het bijkomende voordeel dat je geen rommel hebt van uitvallende of bruin wordende blaadjes en stuifmeel, en daarmee dus ideaal voor mensen met hooikoorts of allergieën. Zo kun je in je woningstyling toch met de seizoenen mee gaan en een stukje buiten naar binnen halen.

  Kies je voor wat takken of voor een mooi samengesteld boeket?

  Een tak kersenbloesem is prachtig, maar de schoonheid is heel vergankelijk. Niet bij onze kunsttakken, die blíjven mooi en verleppen niet, daar kun je van blijven genieten! De tere schoonheid van wat appelbloesem takken blijft fris! Een paar takken bij elkaar in een mooie schelpvaas in Eric Kuster stijl bijvoorbeeld en je hebt een prachtige eyecatcher, die supermooi past in de luxury living style. En per seizoen kun je daarmee de uitstraling van je woonstijl aanpassen en helemaal up to date houden.

  Ook kun je een keuze maken uit verschillende bloemen en takken en daarmee een mooi en tijdloos boeket samenstellen. Kies voor een aantal mooie takken als basis. Daarnaast een aantal mooie kunstbloemen, zoals bijvoorbeeld onze prachtige kunstrozen.

  Af en toe een paar kunstbloemen verwisselen en hup… je boeket heeft weer een hele andere look!

  Hoe dan? Nou, eigenlijk is het heel eenvoudig om zelf een opgemaakte vaas met kunstbloemen of een opgemaakte pot te vervaardigen. De basis is heel belangrijk, want die bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling. Kies dus een mooie vaas of pot, bijvoorbeeld een mooie schelpenvaas of schelpenpot in de stijl van Eric Kuster. Voor het goed vastzetten van de kunsttakken (zodat ze niet steeds verschuiven of omvallen) kun je gebruik maken van purschuim, waarin je wat gaten maakt om de kunstbloesemtakken in te steken. Ook kun je gebruik maken van oase. Dit is bij elke goed tuincentrum te koop. Zo kun je kijken wat voor jou de mooiste opstelling is. Takje hier, kunstbloesem daar… maak er maar wat moois van. Wanneer je kiest voor een wat lagere pot, dan kun je , wanneer je styling naar je zin is,  de basis van purschuim of oase afmaken met een laagje boomschors.

  Kunstappelbloesem

  Maak het jezelf makkelijk met de opgemaakte vazen en potten van Bazaaronline 

  Nog steeds te veel gedoe, omdat je nooit goed weet hoe je die takken dan mooi neerzet? Maak het jezelf dan nog makkelijker: Bazaaronline biedt je de keuze uit verschillende prachtig opgemaakte vazen en potten met kunsttakken, kunstbloemen en kunstplanten. Een mooi voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld onze populaire kunstorchideeën in XXL witte vaas, of een mooi opgemaakt boeket in een stijlvolle Eric Kuster stijl schelpvaas. Het enige dat jij dan nog hoeft te doen is er een mooi plekje voor te zoeken. In de woonkamer, in de hal, op de kaptafel, of op je kantoor… er is altijd wel een plekje te vinden dat je op kunt fleuren met een goedgekozen kunstplant, zodat je woning- of kantoorinrichting nog stijlvoller en persoonlijker wordt.

  Toegegeven, een goede kunstplant of kunstboeket kost wel wat meer dan een bosje op de zaterdagmarkt, maar daar is de uitstraling dan ook naar! En als je het afzet tegen de kosten van zo’n wekelijkse aankoop en het gemak en het plezier dat je hebt van je mooi opgemaakte boeket kunstbloemen of die prachtige kunstplant, die er altijd mooi en fris uitziet, dan is het die investering meer dan waard!

  Opgemaakte schelpenvaas

  Ook voor op kantoor, restaurant of bruiloftzaal

  De receptie op kantoor is bij uitstek zo’n plek die een uitnodigende uitstraling moet hebben. En juist omdat er steeds gerend en gevlogen wordt en niemand er lang stil staat en de tijd heeft, is een mooie kunstplant of een mooi opgemaakte vaas met kunstbloemen dé ideale, altijd verzorgd uitziende oplossing.

  Bazaaronline biedt restaurants en bruiloftzalen de mogelijkheid om mooie kunstbloemarrangementen te verzorgen, met bijvoorbeeld kunstorchideeën of kunstbloesemtakken. Low maintenance, maar met een verzorgde en stijlvolle uitstraling. De prijs hiervoor kan in overleg vastgesteld worden.

  Kunstbloemen Bruiloftzaal

  En kom je er toch niet helemaal uit…

  Dan staat onze vriendelijke klantenservice voor je klaar om je te adviseren en te informeren over de mogelijkheden.

  Laat je inspireren!

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »