Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Yolande - Maandag 27 December 2021

    Visgraat meubelen - black bonito

    Dat Bazaaronline dé plek is waar je de mooiste, meest stijlvolle eigentijdse meubels en woonaccessoires kunt vinden is inmiddels geen geheim meer voor je. Bij Bazaaronline vind je alles op gebied van wonen, koken, slapen en meer. Alles wat van je huis een thuis maakt. Altijd volgens de laatste trends en bij uitstek de plek waar je alles kunt vinden in de populaire stijlvolle woontrends zoals Urban Luxury Living. Metropolitan Lifestyle en de onovertroffen stijl van woonicoon Eric Kusters, maar dan met een wat vriendelijker prijskaartje, waardoor deze populaire woonstijlen ook voor jou weggelegd zijn.

     

    Eigenzinnig, stijlvol, on-trend… dat is Bazaaronline!

    Je bent er misschien inmiddels al aan gewend dat Bazaaronline vooraan staat bij de laatste trends op woongebied met een luxueuze, elegante maar toch ook trendy twist, en daarom zijn wij altijd op zoek naar stijlvolle, elegante aanvullingen op onze uitgebreide collectie. Meubels en woonaccessoires van hoogwaardige kwaliteit die klasse en stijl uitstralen. Die natuurlijk schitterend te combineren zijn, zodat je bij het zoeken naar jouw gedroomde woninginrichting niet stad en land hoeft af te zoeken, maar alles wat je hart begeert op woongebied onder één dak kunt vinden. Of dat nou klassiek, quirky of trendy is… bij ons vind je het!

     

    We hebben dus inmiddels wel een naam hoog te houden op het gebied van luxueus, stijlvol wonen. Dat doen we graag! We zijn dan ook altijd op zoek naar de mooiste stijlen, de hipste trends. En af en toe schuiven we graag een van de pareltjes binnen onze uitgebreide wooncollectie naar voren, gewoon om ze nog even extra te laten stralen in de spotlights! Want dat verdienen ze gewoon!

     

    Betoverend Black Bonito: tijdloos, maar toch trendy!

    Deze keer zetten we weer een pareltje uit onze collectie in het voetlicht. Deze serie is, eerlijk toegegeven, een persoonlijke favoriet! Black Bonito is namelijk zo veelzijdig, zo van alle tijden en zo goed te combineren dat íe nooit gaat vervelen. Het belangrijkste kenmerk van de Black Bonito serie is het klassieke visgraatmotief, waarbij in een hoek van 90 graden de kopse kant van de ene plank aansluit op de volgende lange plank. Dit geeft een prachtig patroon, dat niet te overheersend is, maar op een ingetogen manier een stempel van stijl en luxe zet op je inrichting. Uitgevoerd in zwart kies je voor tijdloze klasse. Het visgraatmotief is een design dat al eeuwenoud is.

     

    Het gaat zelfs terug naar de 16e eeuw, toen het al in Italiaanse palazzo’s werd toegepast met kunstig uitgevoerde parketvloeren voor een stijlvolle, luxueuze uitstraling. Al gauw vond dit motief ook zijn weg naar Frankrijk en veroverde zo een plek in klassieke woninginrichting. Het is een ware eyecatcher, die je door de eeuwen heen terug kon vinden in siermetselwerk, stenen vloeren en, misschien wel het meest bekende voorbeeld, in parket. Het staat garant voor een warme, klassieke uitstraling die toch ook verrassend hip is. Toegepast in meubels kies je dus voor een topmeubelstuk in je woninginrichting, dat met verschillende stijlen prima te combineren is, omdat het visgraatmotief zo veelzijdig is. Het past even goed in een klassiek interieur als in een industriële inrichting. Met de Black Bonito serie haal je een ongekende klassieker in huis, waarmee je de puntjes op de ‘i’ zet en alles met elkaar in verbinding brengt.

     

    Salontafel blok visgraat tafel Eettafel visgraat motief zwart met spinpoten

     

    Met Black Bonito wordt lekker lang natafelen pas echt een feestje!

    Bij Bazaaronline bieden we graag een ruime keuze. Ook bij onze – de naam zegt het al – in stijlvol zwart uitgevoerde Black Bonito visgraat meubelen is dat zo. Je kunt kiezen uit verschillende maten eetkamertafels met visgraatmotief, met een visgraat tafelblad van 160cm, 180cm en zelfs een royale 200cm lange tafel. Wil je een nog langere tafel? Ook dat kan! Neem daarvoor even contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast heb je de keuze uit een langwerpige tafel, waar je met een heel gezelschap gezellig aan kunt schuiven, of je kunt kiezen voor een intieme tafelervaring aan een mooie ronde uitvoering. Om het hout en visgraatmotief te beschermen hebben we bovendien de optie om een beschermende glasplaat op maat bij te bestellen.

     

    Bij de keuze van de tafelpoten zijn verschillende keuzemogelijkheden, die de uitstraling van je tafel helemaal naar jouw eigen smaak maken: Een paar voorbeelden zijn een octopuspoot, uitgevoerd in robuust, stevig RVS en de inmiddels moderne klassieker, de U-poot, die het geweldig doet in een industrial look inrichting. Hierbij kun je kiezen uit RVS, goudkleurig of zwart voor de personalisering van het onderstel... Natuurlijk hebben we ook prachtige bijpassende visgraatmotief salontafels in verschillende uitvoeringen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een langwerpige salontafel, een enkele ronde visgraattafel of juist een setje van 2 ronde, bij elkaar horende tafeltjes.

     

    Ook hebben we een ontzettend leuke zogenaamde hamburger visgraat salontafel, met 2 verdiepingen, zogezegd. En daarmee is de Black Bonito collectie nog steeds niet compleet: we hebben bij Bazaaronline in deze mooie meubelserie ook nog de keuze uit bijpassende dressoirs, tv-meubels en zelfs een sfeerhaard in de prachtige zwarte visgraat look. Of je nu kiest voor 1 of 2 pronkstukken uit deze meubelserie of besluit om je hele woningstyling uit te voeren in deze stijlvolle, maar toch trendy stijl, met Black Bonito creëer je jouw betoverende droominterieur.

     

    En zoals altijd…

    Kom je er toch niet helemaal uit, heb je vragen of wil je advies? Onze vriendelijke en kundige klantenservice zit voor je klaar om je verder te helpen.

    • Chantal Steinboom

      Geplaatst op donderdag 19 mei 2022 11:27

      Leuke blog, veel informatie betreft de serie bonito. Ook heel inspirerend!

    Laat je inspireren!

    Recente artikelen