Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Yolande - Donderdag 24 September 2021

    Smoke glas hanglampen in de spotlight!

    Het lijkt zo simpel: nog even de lampjes ophangen en je woninginrichting is eindelijk helemaal klaar! Toch?!

    Je hebt dagen, weken… - wat zeg ik?- maandenlang nagedacht over de styling van je woning. Woontijdschriften uitgepluisd; internet afgestruind; je bent, op zoek naar alle mogelijke trends, vol enthousiasme en enige durf de Pinterest-fuik ingedoken tot je in de kleine uurtjes achter je beeldscherm in slaap sukkelde; je hebt woningmetamorfoses gekeken tot je vierkante ogen had. Allemaal om de perfecte combinaties te vinden, die helemaal passen bij jouw smaak. De meest stijlvolle, maar toch stoere eettafel, de meest comfortabele eetkamerstoelen, met precies die mooie Eric Kuster Stijl uitstraling. De meest relaxte, stoere, lekkere bank die je kon vinden. Dat ene gave spiegeldressoirtje, wat een vondst was dat! En dan hebben we het nog niet eens gehad over je salontafel, je mooie staande bollampen, je prachtige ingelijste posters en spiegels, die samen zo’n mooi geheel vormen… Ja, eerlijk gezegd ben je al heel tevreden met hoe mooi alles bij elkaar past. En terecht! Je bent al een heel eind gekomen met je woninginrichting. Nu alleen de afwerking nog voor het perfecte plaatje.  Toegegeven, een heleboel van de dingen die je bedacht had voor jouw eigen persoonlijke Metropolitan Luxury Living woonstijl kon je al vinden op de website van Bazaaronline. Allemaal lekker bij elkaar op één site (en tegenwoordig ook in een prachtige showroom in Woerden!), dus helemaal op elkaar afgestemd en bovendien voor een hele fijne prijs. Want laten we eerlijk zijn… de prijs van een interieurdesigner als Eric Kuster is niet voor iedereen weggelegd, als je thuis ook wilt kunnen genieten van de sophisticated sfeer van deze populaire urban luxury lifestyle. Maar gelukkig is daar dus Bazaaronline… Goed geregeld! Maar goed, je bent dus al een heel eind gekomen met je woonstyling. Maar nu moeten de puntjes nog op de ‘ i ‘, met de perfecte afwerking. Want wat is nu een stijlvolle interieurstyling, als die niet kan shinen met de mooiste verlichting?

     

    hanglamp smoke glas

     

    Bazaaronline schijnt een lichtje op sfeervolle verlichting met smoke glas

    Of je nu gaat voor een klassiek interieur of meer voelt voor de robuuste, stoere uitstraling van een industriële look. Of je nou meer thuis bent in een beetje ‘n quirky en retro look, of juist de laatste trends op de voet volgt… Als de vraag is ‘welke lamp?’, dan is ons antwoord – voor al die verschillende stijlen – eigenlijk heel simpel: de verlichtingswoontrend van nu, smoke glas. Instant sfeer en stijl!

     

    Rookglas, sfeervol shinen in elke woontrend

    Smoke glas, gerookt glas, rookglas smoke color of smokey glass. Er zijn verschillende benamingen voor deze mooie glaskleur, waarbij een tint is toegevoegd aan het glas. Hierdoor ontstaat er semi-transparantie of kleurverloop. Dit geeft een hele sfeervolle en intieme uitstraling aan de lichtbron. In de jaren ’70 waren dit vaak bruin- of kopertinten of juist allerlei vrolijke kleurtjes, maar in de huidige revival van deze klassieker wordt vooral gekozen voor een subtielere grijstint, die toepasbaar is binnen vele woonstijlen en daarmee één van de meest veelzijdige woontrends op het gebied van verlichting van dit moment is. Voor een meer gedurfde, wat speelsere uitstraling kan in plaats van antracietkleurig glas gekozen worden voor zilverkleurig spiegelglas. Deze look is meteen ook een absolute eyecatcher en een statement van jewelste in je woonstyling. Bazaaronline is dé plek voor beide varianten, want wat hebben wij toch een mooie collectie smoke glas (zowel antracietkleurig als gold/rosé) en spiegelglas hanglampen voor je!

     

    Hanglamp met meerdere glazen bollen

     

    Combineren en stylen

    Je brengt rust en eenheid in je woninginrichting door te kiezen voor en vast te houden aan een bepaalde stijl. Door in je interieur de lampen op elkaar af te stemmen, creëer je harmonie. Dat klinkt misschien wat zweverig, maar juist door je keuzes op elkaar af te stemmen en niet zomaar iets op te hangen of neer te zetten, wat je misschien wel geinig vindt, maar wat totaal nergens bij past, zorg je ervoor dat het geheel niet te rommelig oogt. Natuurlijk kun je wel kiezen voor één (of zelfs een paar) echte eyecatchers, maar zorg er dan voor dat je de rest rustig houdt. Dan is dat ene, misschien op het eerste gezicht wat uit de toon vallende item juist een bewuste keuze en daarmee jóuw persoonlijke stijlstatement. Het gaat dus om de gedachte erachter! Moet het een blikvanger zijn of juist de basis vormen?

     

    Smoke glas hanglampen, stijlvolle blikvangers in de Metropolitan Luxury Lifestyle

    Als je voor een echte totaal-look als de Metropolitan Luxury Lifestyle kiest, dan kies je bewust voor een harmonieuze, op elkaar afgestemde stijl. Een stijl die zowel klassiek als trendy is, maar vooral één die een bepaalde warme rust uitstraalt. De keuze van je lampen is daar onlosmakelijk mee verbonden. Bij Bazaaronline vind je de prachtigste hanglampen voor zowel boven de eetkamertafel als voor in de zithoek, boven de salontafel of een andere centrale plek, waar een hanglamp licht en warmte brengt. Onze collectie smoke glas hanglampen is perfect op elkaar afgestemd, zodat je je woninginrichting perfect in balans kunt brengen.

     

    Smoking look voor verschillende woonstijlen

    Het mooie van smoke glas is dat het bij uiteenlopende woonstijlen goed tot zijn recht komt. Antracietkleurig smoke glas past bijvoorbeeld perfect bij een industriële inrichting, om het geheel net ietsje zachter te maken, maar toch nog stoer en zonder overbodige poespas te houden. In een retro inrichting kun je eindeloos spelen met hanglampen voorzien van spiegelglazen bollen, liefst met niveauverschillen. En bij een tijdloos, klassiek interieur is rosékleurig smoke glas een stijlvolle keus. Het trekt de aandacht zonder overheersend te zijn. Een perfecte keus dus. 

     

    hanglamp met smoking glas bollen

     

    Combineer en speel voor de mooiste look

    Omdat wij van Bazaaronline altijd heel blij worden als onze klanten tevreden zijn, hebben we een paar combi tips, om de keuze wat makkelijker te maken. Bij het kiezen van de juiste hanglampen zijn er een paar handigheidjes, voor wat betreft vorm en grootte. Allereerst: de collectie smoke glas hanglampen is heel gevarieerd, dus speel met de opties, maar hou ook een paar regeltjes in je achterhoofd. Kies bij een rechthoekige eetkamertafel ook voor een rechthoekige hanglamp. Daarmee accentueer je de vorm en creëer je rust. Afhankelijk van de grootte van je eetkamertafel kun je kiezen uit een hanglamp met 6, 7 of 12 bollen. Bij een ronde eettafel kies je voor een hanglamp met meerdere bollen met een ronde plafondplaat. Je kunt hierbij kiezen voor een hanglamp met 4 of 5 bollen. Wanneer je kiest voor eenheid in je hanglampen, dan kies je een grotere voor boven de eettafel en een kleinere versie voor boven de salontafel. Hou in je achterhoofd hoe groot de ruimte is. Wanneer je ruimte wat kleiner is, kies dan voor rust. Dit doe je door vergelijkbare of dezelfde lampen in verschillende maten te kiezen. Wanneer je iets meer ruimte hebt, speel dan met hoogteverschillen, met bollen op verschillende niveaus. Hoe groter de ruimte, hoe groter de lamp kan zijn… dus meer bollen! Dit principe geldt ook bij je keuze voor de vorm van je lampen. Ga je voor hanglampen met bollen in dezelfde vorm, of kies je voor een wat speelse uitstraling met smoke glas in verschillende vormen of bijvoorbeeld een mooie druppelvorm? Eenheid staat ook hierbij voor rust en balans in de woonruimte. Voer je keuze door in zowel je eetkamergedeelte als je zithoek.

     

    Even nog wat praktische praat…

    In onze prachtige smoke glas hanglampen gaan E27 dikke lampjes. Voor de ultieme sfeer kies je hierbij voor een lampje met warm licht. Dat kunnen zowel zuinige LED-lampjes zijn, of de prachtige stylish filamentlampjes. Ook kun bijvoorbeeld kiezen voor Philips Hue lampen, die je via een app op je mobiel op afstand kunt bedienen.

     

    En zoals altijd… kom je er toch nog niet helemaal uit?

    Dan zit onze behulpzame, vriendelijke klantenservice voor je klaar om je te adviseren en op weg te helpen bij eventuele vragen. 

    © Bazaaronline 2021-2022, auteursrecht en copyright.

    • Aicha Ben

      Geplaatst op vrijdag 29 april 2022 11:48

      Prachtige hanglamp met smoke glas hebben jullie. ik heb die met 7 lichts mix bollen gekocht. snel geleverd bedankt!

    Toon meer

    Laat je inspireren!

    Recente artikelen