Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Yolande - Maandag 14 Juli 2022

  Een stijlvolle cinewall, compleet met sfeerhaard: voor het luxueuze hotel-gevoel, maar dan gewoon thuis!

  Iedereen kent dat idyllische plaatje wel uit de tijdschriften en reclames, waarin je behaaglijk onderuitgezakt op je comfortabele bank geniet van de flakkerende vlammetjes van het haardvuur. Heerlijk idee toch? Hapje erbij, drankje… je favoriete mensen om je heen. Wie doet jou nog wat?

  Met je prachtige in Eric Kuster stijl ingerichte design interieur kom je al een heel eind in de richting van dat gevoel van Metropolitan Luxury Living – het gevoel alsof je in een luxe hotel woont, maar dan gewoon thuis. Met de Eric Kuster-stijl collectie van Bazaaronline kom je al helemaal in de juiste sfeer: luxe, sfeer, stijl en ook gezelligheid. Met een cinewall met elektrische inbouw sfeerhaard zet je de puntjes op de ‘i’ en kan het ultieme genieten pas echt beginnen. Net als in de film…

   

  Met Bazaaronline haal je de mooiste inbouw sfeerhaard en cinewall in huis! Helemaal in Eric Kuster Stijl!

  Waarom kiezen voor een elektrische sfeerhaard?

  Allereerst natuurlijk vanwege de luxueuze, maar ook intens sfeervolle uitstraling die een haard geeft, instant knusse gezelligheid in huis. Maar dan zonder al het gedoe van moeten slepen met houtblokken, die je natuurlijk ook nog ergens buiten in een houthok vol torretjes en spinnenwebben kwijt moet – daar gaat je mooie terras! En dat hout moet dan natuurlijk ook om de zoveel tijd weer aangevuld worden. Een hoop gekap, gesleep, gestapel en viezigheid dus. En dan moet je ook nog elke keer de boel aan zien te krijgen, gedoe met aanmaakblokjes, luchtroostertjes en niet te vergeten de geur van rook en niet zo fijne stofdeeltjes, die een ouderwetse, traditionele houtkachel nu eenmaal met zich meebrengen. Wanneer je in een appartement woont is bovenstaande verhaal al helemaal geen optie. Dus wat dan? Gelukkig kan het natuurlijk véél makkelijker, veiliger, schoner en zonder gedoe! Gewoon Hup! De stekker erin en genieten maar… Wat wil je nog meer? Alle sfeer die een haardvuur geeft, zonder de nadelen. Perfect toch?!

  Zeker met de huidige gasprijzen en de onzekerheid over verdere prijsstijgingen is het alleen maar heel verstandig om na te denken over goede, schone alternatieven, die wel zorgen voor behaaglijke warmte in huis zonder de nadelen die een ouderwetse openhaard met zich meebrengt. Denk aan bouw- en breekwerk, het installeren van een rookkanaal dat aan alle veiligheidsvoorschriften moet voldoen en bovendien jaarlijks schoorsteenvegen, als je niet het risico op schoorsteenbrand wilt lopen. Dan nog het gesleep met en opslaan van houtblokken en regelmatig aanvullen van de voorraad hout. Dat kan behoorlijk in de papieren lopen! In een appartementencomplex is het sowieso geen optie. Dus wat dan? Want je wilt wel op koudere dagen kunnen genieten van behaaglijke warmte in je huis natuurlijk. Een elektrische inbouwhaard met verwarming is dan een goed en relatief zuinig alternatief. Met de installatie van een goedkope inbouwhaard zijn de steeds stijgende kosten van gasprijzen zo terugverdiend. Daarnaast is een elektrische sfeerhaard, zeker als die gecombineerd wordt met een luxueuze cinewall een plaatje voor het oog en een schitterende aanvulling op de styling van je interieur. Win-win situatie, toch?!

   

  Geniet van de ultieme luxe van een cinewall met knusse sfeerhaard in Eric Kuster stijl!

  Of je nu kiest voor een elektrische sfeerhaard die vrijstaand is, of kiest voor een opstelling in een hoek of 3-zijdig, je geeft je woninginrichting er een enorme stilistische boost mee! En wat te denken van een inbouw sfeerhaard in de slaapkamer, voor een sfeervol hotelgevoel? Gecombineerd met een prachtige cinewall is dit natuurlijk het absolute summum van genieten! De mogelijkheden met de elektrische inbouwhaarden van Bazaaronline in Eric Kuster stijl zijn legio – er is altijd een opstelling te bedenken die precies past bij je woonwensen.

  Bij Bazaaronline vind je inbouwhaarden van hoogwaardige kwaliteit van het merk Oflames. Je kunt kiezen uit verschillende soorten elektrische inbouwhaarden: een meer traditionele elektrische inbouwhaard òf een 3-zijdige inbouwhaard van glas . Daarnaast heb je de keuze uit verschillende formaten en opstellingen. De elektrische wandhaarden zijn uitermate geschikt om in te bouwen in een cinewall.

   

  Een cinewall met elektrische sfeerhaard: daarmee maak je je eigen Metropolitan Luxury Living interieur pas écht compleet!

  De elektrische haarden van Bazaaronline zijn natuurlijk, zoals je van ons gewend bent, nét even wat anders, waardoor ze uitstijgen boven het reguliere aanbod. Onze sfeerhaarden van kwaliteitsmerk Oflames worden compleet met afstandsbediening geleverd, waarmee je de kleuren van zowel het vlammenbeeld als de houtblokken kunt veranderen. Daarnaast wordt de haard geleverd inclusief op diamantjes lijkende steentjes, die op een lang houtblok zorgen voor een fonkelend effect. Helemaal in de stijl van Eric Kuster… stijlvol, trendy, luxueus. Hoe tof is dat?! Voor elke mood een bijpassende kleur om de juiste sfeer te creëren! De elektrische sfeerhaarden hebben, behalve een geweldig stijlvolle uitstraling en een realistisch vlameffect, ook nog – heel praktisch- ingebouwde verwarming. Als je de sfeerhaard aandoet, heb je dat knusse dekentje op de bank dus vooral voor de gezelligheid nodig, de sfeerhaard zorgt voor de warmte! 

   

  Hygge, cosy, ambiance, gemütlich… wij noemen het gewoon knusse gezelligheid! Maar dan wel in trendy Eric Kuster stijl! 

  De Metropolitan Luxury Living stijl, de woonstijl waarmee top designer Eric Kuster zijn visitekaartje voor de hele wereld heeft afgeleverd, is inmiddels zeer bekend en razend populair. Het gevoel te wonen in een luxueuze, ruime hotelkamer, waarbij over elk detail is nagedacht en alles in harmonie is, met stilistische eyecatchers… wie wil dat nu niet? In eerdere Bazaarblogs hebben we al wat tipjes van de sluier opgelicht over hoe je dat nu in je eigen woninginrichting toe kunt passen en op de website van Bazaaronline én in onze prachtige woonwinkel aan de Straat van Gibraltar in Woerden kun je geweldige ideeën op doen voor deze elegante woonstijl en natuurlijk onze schitterende collecties bewonderen en uitproberen.

   

  Kies met een cinewall met sfeerhaard voor elegantie, rust en ontspanning in je interieur

  Ook in de gerenommeerde woonbladen kom je deze mooie interieurstijl regelmatig tegen. Wat daarbij steeds opvalt is de rust en balans, die zo’n interieur uitstraalt. Alles heeft een plekje, alles past bij elkaar en is in harmonie. Wat daar dan absoluut NIET bij hoort is rommel en een wirwar van losse snoertjes van een veelheid aan apparatuur. Maar aangezien elk zichzelf respecterend eigentijds huishouden eigenlijk niet meer zonder allerlei apparaten kan, is het, als je voor deze woonstijl kiest, zaak om ervoor te zorgen dat je op dat vlak rust brengt in je interieur. Een cinewall is daarvoor bij uitstek de geschikte keuze. Een eyecatcher en rustpunt in één! Zeker als je je cinewall, of entertainment center, combineert met een sfeerhaard. Zo wordt het dé plek waar je de wereld je huiskamer (of slaapkamer) binnenhaalt, waar je tv kijkt of geniet van een mooie of spannende film, maar ook de plek waar je, al kijkend naar het flakkerende vlammenspel van de elektrische sfeerhaard, volledig tot rust kunt komen. Op deze manier kun je levendigheid met elegantie en balans combineren. Precies zoals in de wereldberoemde interieurs van Eric Kuster.

   

  Cine-wat? Cinewall… dé plek waar je je avondje uit gewoon thuis kunt vieren!

  Een cinewall wordt ook wel cinema wall genoemd. Eigenlijk een thuisbioscoop dus, maar dan in de overtreffende trap. Een wand, divider of kolom in een woonruimte, waarin een televisiescherm, audioapparatuur en, als je het echt gezellig en stijlvol wilt maken, ook een sfeerhaard is geïntegreerd. Een eyecatcher, die je ogen en oren verwent. Het beeldscherm wordt hierbij op een ideale kijkhoogte geïnstalleerd en kabels en snoeren zijn netjes weggewerkt. Zo leidt niets je nog af van een perfect avondje kijkplezier! Een cinewall is letterlijk een lust voor het oog…

  Bij het bouwen van je eigen cinewall kun je kiezen uit verschillende opties: je kunt gaan voor een eenvoudige look, waarbij beeldscherm en audio ingebouwd zijn in een strak gestucte muur, zonder verdere toevoegingen. Puur functioneel en ietwat Industrial dus.

  Maar je kunt er ook voor kiezen om een aantal nisjes in de muur in te bouwen, waarin je een enkel mooi voorwerp plaatst: een mooi kunstwerk, een schitterende (opgemaakte) schelpenvaas, een cheeta vaas uit de accessoires collectie van Bazaaronline. Een paar mooie ingebonden zogenaamde coffee table boeken staan ook altijd stijlvol. Voor wat kleinere objecten kun je denken aan een mooie klok of een mooie set waxinelichtjes… iets dat je plezier geeft, elke keer dat je ernaar kijkt. Zomaar een paar voorbeelden, om je een idee te geven wat er allemaal mogelijk is. Je kunt natuurlijk de nisjes per seizoen aanpassen aan je wensen. Zo houd je het spannend.

  Kijk vooral op de website van Bazaaronline bij onze prachtige schelpenvazen of accessoires, daar vind je vast iets dat je bevalt. Je maakt het helemaal af met subtiele spots in de nisjes, waarmee je je mooie voorwerpen nog verder uit kunt lichten. Zo word je cinewall nog verder gepersonaliseerd en echt een middelpunt in je woninginrichting.

  Zorg ervoor dat de verhoudingen van beeldscherm en sfeerhaard met elkaar kloppen voor het mooiste effect. Denk vooral ook aan de ideale kijkhoogte bij het bepalen van de plaats van je televisiescherm. Over het algemeen wordt daarvoor 96 cm als ideale hoogte aangehouden. Je kiest vervolgens zelf of je voor symmetrie wilt gaan of juist voor een wat speelser effect wilt gaan door voor verschillende maten nisjes te kiezen. Het mooie van een cinewall is dat je hem helemaal af kunt stemmen op je eigen smaak en behoefte.

   

  Personaliseer je cinewall met je eigen styling 

  Je kunt de uitstraling van je cinewall bepalen door de keuze van afwerking van de wand. Natuurlijk kun je voor een strak gestucte muur zonder tierelantijntjes gaan, lekker back to basic. Je kunt de muur wit of juist in een antracieten kleur schilderen, afhankelijk van je verdere inrichting. Of juist lekker fel, wat jij wil. Maar wat nou… wat nou als je in plaats daarvan de muur behangt met een croco look behang? Of juist, heel gedurfd, een heel retro behangetje? Hoe anders wordt de uitstraling als je structuur aanbrengt door middel van houten latten wandpanelen? Dan krijg je een meer rustieke, stoere uitstraling.  Of met steenstrips, behang van paardenhaar, tegels met lederstructuur of coole metro tiles, voor een New York loft gevoel… de mogelijkheden zijn oneindig! De cinewall is dé plek waar je jouw persoonlijkheid in je woninginrichting tot leven kunt laten komen.  Leef je uit dus!!

  Een populaire keuze is om onder de sfeerhaard een mooie, strakke zwevende tv-kast te hangen, zoals bijvoorbeeld Ikea die in een glanzend witte uitvoering verkoopt. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de strakke belijning te bewaren van de wand met alleen beeldscherm en ingebouwde sfeerhaard.

  De wandhaard maakt een cinewall natuurlijk helemaal af! Haarden zijn van oudsher altijd al sfeerbrengers geweest en de nieuwe elektrische sfeerhaarden, met al hun extra opties, zijn daar geen uitzondering op. Dus als je even geen zin hebt in een filmpje, dan kun je nog steeds genieten van gezelligheid en de behaaglijke warmte ervaren.

  Wanneer je ervoor kiest om een cinewall te maken, dan vergt dat enige planning. Maar het resultaat zal dan ook echt helemaal naar je zin zijn: het ultieme, stijlvolle gevoel van metropolitan luxury living… gewoon in je eigen huis! Voor de opbouw van je cinewall met inbouw sfeerhaard kun je, als je handig bent, met ondersteuning van de nodige YouTube tutorials vrij goed uit de voeten, om vervolgens zelf aan de slag te gaan. Maar gezien de groeiende populariteit van cinewalls kun je er ook voor kiezen om een kant en klare cinewall te kopen en verder zelf te personaliseren, uiteraard met een van de verschillende modellen en maten elektrische sfeerhaarden van Bazaaronline. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om een bedrijf in te schakelen om je cinewall voor je te bouwen. Hoef je zelf alleen nog achterover te leunen en te genieten van het prachtige eindresultaat!

   

  Bazaaronline, dé plek voor de mooiste elektrische sfeerhaarden voor een redelijke prijs!

  Bij Bazaaronline staan we voor onze producten, van goede kwaliteit voor een redelijke prijs. We gaan zelfs zover dat we een ‘laagste prijsgarantie’ geven op onze elektrische sfeerhaarden: Elders goedkoper gezien? Dan geven wij 5% korting! Uiteraard met garantie. De bezorging van de sfeerhaarden wordt door de professionals van Bazaaronline verzorgd. Daarmee zorgen wij ervoor dat schade voorkomen wordt.

  Cinewall bouwers kunnen natuurlijk ook bij ons terecht voor zakelijke inkopen, tegen gunstige prijzen.

   

  En zoals altijd…

  Kom je er toch niet helemaal uit, wil je advies of overleggen over de beste keuze? Onze vriendelijke en kundige klantenservice zit klaar om je te ondersteunen.

  • Soad

   Geplaatst op zondag 19 november 2023 22:14

   Adres aub

  Toon meer

  Laat je inspireren!

  Recente artikelen