Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Yolande - Donderdag 20 Maart 2021

    Dieren en zo

    Om je interieur helemaal af te maken en jouw eigen persoonlijke stempel te drukken kun je kiezen uit allerlei verschillende accessoires. Die geven je de finishing touch en maken van zomaar een mooi interieur een thuis dat onmiskenbaar bij jou hoort.

    Met accessoires kun je je persoonlijkheid tot uiting laten komen in je woninginrichting. Niks is dan ook zo leuk als daar een beetje mee te spelen. Je kunt je inrichting bijvoorbeeld aanpassen aan de seizoenen, met speciale decoraties. Je kunt een stijlvolle, stoere of juist een super-vrouwelijke touch aanbrengen, puur en alleen met de accessoires die je kiest.

    Zo hou je het interessant en zal het steeds dé plek blijven waar je naar uitkijkt, de plek waar je je thuis voelt en waar je met een glimlach aan denkt. Eigenlijk is het een beetje als de liefde: hoe fijn je het ook hebt, het is altijd goed om een beetje te blijven prikkelen, te verrassen en boeiend te blijven...

    Keep the magic alive!

    Bij Bazaaronline maak je je styling pas écht af!

    Om nou om de zoveel maanden je hele huis op z’n kop te zetten met een complete make-over, daar heeft toch niemand tijd voor, toch?! En dan hebben we het nog niet eens over het budget, wat daarvoor nodig zou zijn.  

    Dat kan natuurlijk veel makkelijker! Allereerst zorg je voor de juiste basics: een goede, lekkere bank; een gezellige zithoek; een mooie eetkamertafel met bijpassende stoelen… een heerlijk zacht vloerkleed voor een warme uitstraling. Allemaal hier in onze webshop bij Bazaaronline te vinden!

    En wat nou zo mooi is van Bazaaronline: bij ons kun je je hele woninginrichting – from start to finish – helemaal compleet maken. Bijvoorbeeld in de nu zo populaire Metropolitan Luxury Living woonstijl. Je hoeft niet verder te surfen voor spiegels of vloerkleden… Hebben we! Bijpassende lampen nodig? Die hebben we hier toch gewoon! En om de look compleet te maken, de zo belangrijke puntjes op de ‘i’ : de accessoires, waar vind je die? Geen probleem! Ook die hebben we bij Bazaaronline, passend bij jouw stijlkeuzes en perfect op elkaar afgestemd. Als je houdt van de trendy, luxueuze Eric Kuster Stijl bijvoorbeeld, dan zit je bij Bazaaronline helemaal goed!

    Beestachtig beeldig

    Naast functionele accessoires zoals spiegels of tafellampen is het ook leuk om puur decoratieve accessoires in je interieurinrichting op te nemen, met geen ander doel dan te kunnen genieten van hun uitstraling en schoonheid. Decoratieve elementen geven het net dat beetje méér, tonen jouw smaak en de keuzes die je daarin maakt zijn een weerspiegeling van jouw ware karakter. Zó zet je jouw persoonlijke stempel op je styling en maak je het net even anders dan al die andere interieurs.  

    Kies je voor trendy, cute of stoer?

    De keuze voor een beeld van een dier is heel persoonlijk. Een dier heeft vaak een duidelijke, krachtige, of juist zachte uitstraling.

    De uitstraling van een grappige bulldog of een eigenwijze teckel is heel anders dan het krachtige, enigszins imponerende voorkomen van een luipaard of panter. Een beeld van een teddybeer op een sidetable komt heel anders over dan een mysterieuze cobra.

    Het ligt er dus helemaal aan welk verhaal je wilt vertellen met je keuze: ga je voor een trendy, jonge look? Een vrolijke knipoog, een grapje in je interieur? Dan is zo’n bulldog of teckel natuurlijk helemaal geweldig! Daarmee maak je een statement, maar je houdt het ook luchtig en vrolijk.

    Wil je een combinatie van klassiek en cute? Ja hoor, dat kan best, met een schattige Cavalier King Charles of een eigenwijze Norfolk Terriër in een hoekje van je woonkamer. Stijlvol, tijdloos en klassiek, alsof je in een country home woont.

    Is dat allemaal wat te soft voor je? Ga je liever voor een echt robuuste eyecatcher, waar durf voor nodig is? Ook dat kan. Wil je een mannelijke, stoere sfeer creëren, dan is een krachtige panter, een huilende wolf of een prachtige, bonkige gorilla of een imponerende adelaar de keuze voor jou. Deze dieren hebben zo’n krachtige uitstraling, daarmee maak je toch echt wel een statement.

    Maar misschien wil je met je accessoires meer een sfeer creëren, gaat het je meer om de mood, de uitstraling? Hou je van een arabische ambiance, alsof je in een sprookje van duizend-en-één nacht zit? Dan kies je waarschijnlijk voor één of meerdere slangen beelden, of een mooie dromedaris. Ze hoeven niet eens prominent in beeld in je styling, maar ook op een sidetable, bij een mooie tafellamp zullen ze zeker bijdragen aan de mystieke en intieme sfeer in huis.

    Zoveel keuzes, zoveel stijlen

    Bij Bazaaronline hebben we een ruime keuze in dierenbeelden, waaruit je kunt kiezen en waarmee jij een sfeer kunt creëren in jouw woonstijl. Een sfeer die past bij wie jij bent, bij wat je wilt uitstralen en bij hoe jij je voelt. En dat kan soms nog best verrassend zijn!

    Je kunt er voor kiezen om per kamer met je accessoires een aparte uitstraling te bewerkstelligen: in de kinderkamer een schattige teddybeer, in de slaapkamer een mysterieuze oosterse sfeer en in de mancave juist een stoere look. Het hangt helemaal af van welk beeld je kiest! En zoals je ziet, bij Bazaaronline heb je een beestachtig goede keuze!

    Laat je inspireren!

    Recente artikelen