Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Yolande - Vrijdag 8 Juli 2019

    Wonen in Eric Kuster Style

    URBAN LUXURY LIVING: LUXUEUS WONEN, ALSOF JE IN EEN STADSHOTEL LEEFT

    Vaak zijn deze interieurs van de hand van toch wel de meest bekende, toonaangevende Nederlandse interieurdesigner van het moment: de van oorsprong Utrechtse Eric Kuster. Hij ontwierp het interieur van het Zwolse driesterrenrestaurant van Jonnie en Thérèse Boer, De Librije, en ook de exclusieve inrichting van de nachtclub Jimmy Woo in Amsterdam is van de hand van Eric Kuster. FC Barcelona heeft Camp Nou door Eric Kuster laten omtoveren in een oase van luxe. Tot zijn clientèle behoren BN’ers, zoals Wendy van Dijk, Linda de Mol en Ronald Koeman, maar ook internationale zakenmensen, Dj’s en voetbalsterren uit binnen- en buitenland weten deze beroemde interieurdesigner te vinden om hun woninginrichting onder handen te laten nemen voor een weergaloze uitstraling.

    Buldog rood decoratie Eric Kuster StijlErik Kuster StijlGun lamp Eric Kuster Stijl

    DE ERIC KUSTER STYLE, WIJ ZIJN FAN!

    De stijl van Eric Kuster is er één van lifestyle statements met een sexy sausje. Een groot, opvallend item als blikvanger, in plaats van veilig spelen met allerlei kleine frutsels zonder uitstraling. Geen knalkleuren, maar rustige kleuren met mooie metallic accenten, die trends kunnen weerstaan. Doordachte accessoires als blikvanger, waarmee u een mooi stijlstatement maakt.

    Eric Kuster is dan ook niet standaard, 13-in- een-dozijn, maar is synoniem met metropolitan luxury living en is herkenbaar door de weldadig luxueuze uitstraling van zijn interieur styling, met grote fluffy kussens op riante banken, prachtige schelpenvazen, heerlijke geurkaarsen, opulente kroonluchters en prachtige tafellampen. De styling met spiegels in typische Eric Kuster stijl, in groepjes bij elkaar en de ingelijste zwart/wit prints van stijliconen van weleer zijn herkenbaar.

    Urban luxury living… dat is warm, zacht, een tikje glamour, overdadig luxueus, maar ook tijdloos.

    BETAALBARE ERIC KUSTER STIJL IN UW EIGEN INTERIEUR, KAN DAT?


    Zo’n stijlvolle woninginrichting – alsof je in een duur stadshotel woont – zou iedereen wel willen hebben. Wat een luxe, wat een schitterende weldaad, om je na een lange werkdag in terug te kunnen trekken. Schoenen uit en lekker wegzakken in de kussens. Om je heen kijken en genieten van jouw stijlvolle paleisje. Gezien het bijbehorende prijskaartje is een woning, door Eric Kuster zelf ingericht, echter voor de happy few weggelegd. Dus hoe betaal je dat? Laat Bazaaronline.nl nou toevallig groot fan zijn van deze luxueuze moderne metropolitan luxury lifestyle, waar Eric Kuster zo bekend om is. Wij houden van de sophisticated luxury uitstraling in de stijl van Eric Kuster en hebben onze collectie bij Bazaaronline hier dan ook flink door laten inspireren. En zo kunt u, voor een veel vriendelijkere prijs, genieten van tijdloze luxe. Alsof u in een luxe hotel woont. Hoe mooi is dat?

    Eric Kuster Stijl SchelpenvazenSchelpenvazen Eric Kuster Stijl

    BAZAARONLINE.NL: GEÏNSPIREERD OP DE STIJL VAN ERIC KUSTER

    Bazaaronline heeft een zeer uitgebreide, op Eric Kuster geïnspireerde, collectie woninginrichting. Daarbij kunt u denken aan prachtige kroonluchters; een uitgebreide collectie wand- en tafellampen in Eric Kuster stijl; stijlvolle spiegels; geweldige retro prints; schitterende schelpenvazen en mooie woonaccessoires in Eric Kuster-look…. Alles om zelf zo’n mooi en luxueus interieur te kunnen creëren.

    DE MOOISTE LAMPEN IN ERIC KUSTER STIJL VIND U BIJ BAZAARONLINE

    Onze uitgebreide serie kroonluchters en plafondverlichting bijvoorbeeld: daar kijkt u uw ogen bij uit. Royaal van afmeting en met een luxueuze uitstraling. Ook onze tafellampen in Eric Kuster stijl zijn een lust voor het oog. Behalve dat ze prachtig licht geven en daarmee voor sfeer zorgen in uw woninginrichting, zijn het stuk voor stuk ook geweldige eyecatchers en mooie style statements. Net als bij een interieurdesign van Eric Kuster maken ze uw huiskamer helemaal af.

    Bollamp antracietBollamp BronsBollamp Chrome

    DE BOLLAMPEN

    De beroemde bollampen in de stijl van Eric Kuster verdienen een extra vermelding. Het zijn kenmerkende elementen in elk Eric Kuster geïnspireerd interieurontwerp. De sierlijke en organische ronde vormen van de bollen zijn onmiddellijk herkenbaar als behorend bij zijn stijl. Bazaaronline heeft van deze lampen verschillende uitvoeringen: tafellampen met één of met meerdere bollen; vloerlampen, die geweldig te combineren zijn met de tafellampen voor een mooi totaalbeeld. Verkrijgbaar in verschillende metallic uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld RVS, mat chroom en brons. De bollampen zijn voorzien van een zeer luxueus uitgevoerde velvet lampenkap. Het mooie van deze lampen is dat ze zowel zeer decoratieve accessoires zijn,  maar ook functioneel. Ze brengen meteen sfeer aan in uw inrichting. Zo’n lamp hóórt dus gewoon echt bij een Eric Kuster styling!

     

    Marilyn Monroe SpiegellijstMohammed Ali SpiegellijstTony Montana Spiegellijst

    SAY HELLO TO MY LITTLE FRIEND

    Waar de door ons van Bazaaronline zo bewonderde Eric Kuster ook bekend om staat zijn de typische, gegroepeerde wanddecoraties. Bijvoorbeeld de stijlvolle spiegellijsten, die, met een aantal bij elkaar gehangen, een mooi stijlelement vormen, dat het licht prachtig weerkaatst en ruimtelijk aandoet.

    Daarnaast zie je in een interieurdesign van Eric Kuster ook vaak een collectie van fotolijsten, met daarop in chique zwart/wit uitgevoerde afbeeldingen van stijliconen van weleer. Dat geeft een bepaalde old-school Hollywood glamour in huis. Ook zijn er mooi uitgevoerde kleurenprints, waar u een keuze uit kunt maken. U kunt kiezen uit verschillende afbeeldingen van oude bekenden, zoals de immer glamoureuze Marilyn Monroe, in verschillende mooie poses. Of Mohammed Ali, de bokslegende: ‘Fly like a butterfly, sting like a bee’, weet u nog wel? Marlon Brando, als the Godfather, ‘making you an offer you can’t refuse’. Net als Bazaaronline eigenlijk, al zijn wij een stuk vriendelijker met onze prettig geprijsde aanbiedingen! Ook kunt u kiezen voor verschillende afbeeldingen van de altijd stijlvolle Audrey Hepburn uit de filmklassieker Breakfast at Tiffany. Verder zijn er nog verschillende imposante dierenprints. Of u kunt gaan voor een early 80’s vibe met een print van Al Pacino in de beroemde film Scarface… Say hello to my little friend! Als dat geen style statement is? Als knipoog kunt u tussen al deze prints natuurlijk ook foto’s van u en uw gezin hangen, al dan niet in jaren 70 of 80 stijl. Het zal in elk geval veel bekijks hebben en voor een mooie blikvanger in uw woninginrichting zorgen.

    Salontafel Eric Kuster Stijl

    MOOIE MEUBELSERIES IN ERIC KUSTER LOOK

    Daarnaast heeft Bazaaronline een aantal geweldige meubellijnen, die perfect aansluiten bij de Eric Kuster-look, met als voorbeeld de werkelijk prachtige Rixos serie. De meubels zijn vervaardigd van kwalitatief hoogwaardig materiaal en stralen dezelfde luxe uit als een ‘echte’ Eric Kuster. De onderstellen van de coffee tables en sidetables hebben een bijzondere, niet-alledaagse vormgeving, die luxe en glamour uitstraalt. De eettafels zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen, voor een uitstraling die zowel robuust als stijlvol is. De dressoirs maken het plaatje af. Alles voor een perfect op elkaar afgestemde styling.

    EN ALS U NOG VRAGEN HEEFT...

    Kijk gerust eens rond in de webshop van Bazaaronline en stel uw eigen, unieke, stijlvolle en tijdloze interieur samen. Er is zo veel om uit te kiezen binnen ons ruime assortiment. Mix en match en maak er uw eigen privé oase van, die precies past bij uw persoonlijke stijl. In de look van Eric Kuster natuurlijk! Want die luxe verdient u ook!

    En mocht u er niet helemaal uitkomen, de klantenservice van Bazaaronline staat klaar om u te helpen en adviseren.

    • Denise Roobol

      Geplaatst op zondag 5 januari 2020 09:43

      Beste Bazaaronline,

      Leuke blog. Hebben jullie ook de spiegels in Eric Kuster Stijl? Ik kan ze namelijk niet vinden in de shop.

      Ik hoor graag van jullie.

      Groetjes,

      Denise Roobol

    Toon meer

    Laat je inspireren!

    Recente artikelen