Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Yolande - Zondag 26 Juli 2020

    Wil je lekker kokkerellen en gezellig tafelen?

    Wil je lekker kokkerellen en gezellig tafelen?

    Bij Bazaaronline vind je alles wat je nodig hebt!

    Of het nu een zwoele zomerse avond is, een stormachtige herfstdag of een kille winteravond… Of het nu een relaxte zondag is, met alle tijd van de wereld of juist een hectische dag, waarop alles snel-snel moet… Of je nu uitgebreid wilt gaan dineren met je familie of ontspannen borrelen, gezellig bij wilt kletsen tijdens het koffie (of toch liever thee?) drinken met vrienden … bij Bazaaronline vind je alles wat je nodig hebt om heerlijk te kokkerellen, lekkere hapjes of een heerlijk drankje te bereiden. Allemaal van topkwaliteit en erop gericht om er een culinair feestje van te maken!

    Van pannen voor elke warmtebron, tajines, en pancake pannetjes tot sierlijke Marokkaanse theeglaasjes en robuuste whiskyglazen: bij Bazaaronline vind je het allemaal!  

    Zoals je van Bazaaronline gewend bent bieden wij je een uitgebreid assortiment, zodat je eigenlijk altijd precies datgene kunt vinden dat je zoekt. Natuurlijk de basics, zoals je die in elk goed voorzien huishouden zult vinden, zoals theepotten; fluitketels en thermoskannen; waterkokers; pannen in verschillende formaten; schitterende glazen sets en uitgebreide besteksets van wel 84 delen. Maar bij Bazaaronline vind je  - en dat is onze kracht - óók al die keukenbenodigdheden, die van koken en tafelen een waar feest maken en je zelfs een vakantiegevoel zullen bezorgen!

    Koffie of toch liever thee?

    Denk maar aan zonovergoten vakanties, waarbij je uit sierlijke Turkse tulpvormige theeglaasjes thee drinkt, die natuurlijk ingeschonken wordt uit mooie Arabische theepotten. Of de sterke koffie in van die leuke, kleine koffiekopjes, speciaal voor Turkse of Arabische koffie. Met een mierzoet stukje baklava erbij natuurlijk, én een glaasje water. En wat nou zo mooi is? Alles wat je hiervoor nodig hebt, van de Arabische theepotten, de delicaat versierde Marokkaanse theeglazen tot de Turkse koffiekopjes en percolators… die hebben wij gewoon te koop bij Bazaaronline!

    Doe mij maar een bakkie…

    De echte Turkse koffie heeft een lange voorgeschiedenis. Voor het eerst ontdekt in Ethiopië (dus eigenlijk helemaal niet Turks van origine!), in de Kaffa regio. Vanaf de 15e eeuw werd het gebruik van de koffie vanuit het Ottomaanse Rijk steeds verder verspreid, via het toenmalige Constantinopel en verder naar Europa. Het samen drinken van koffie wordt gezien als een symbool van vriendschap en harmonie. Met het ‘lezen’ van de koffiedrab werd de toekomst voorspeld. En tijdens het koffiedrinken werd er flink geroddeld en gezellig bij gekletst. Zoveel is er dus niet veranderd…

    De karakteristieke Arabische of Turkse koffie wordt van origine gezet in een cezve, een soort steelpannetje met lange steel, maar zet je net zo makkelijk zelf in zo’n geweldige percolator, waar je daarnaast ook espresso in kan maken. Niets zo lekker als de geur van vers gezette sterke koffie, die je tegemoet komt… heerlijk! Daarnaast is zo’n mooie percolator natuurlijk ook een mooi design element in je keukeninrichting!

    Om zelf de perfecte Turkse koffie te maken doe je gelijke hoeveelheden fijngemalen koffie en suiker in de cezve of percolator, voeg je er water aan toe en breng je het geheel langzaam tot net onder het kookpunt. Het is belangrijk de koffie niet door te laten koken. Anders wordt het te bitter. Als de koffie begint te schuimen, moet de koffie van de warmtebron. Schuim staat bij Turkse koffie voor goede kwaliteit en helpt daarnaast om de koffie lekker lang warm te houden. Herhaal dit proces een paar keer. Lekker even laten pruttelen, inclusief koffieprut opgieten (don’t worry, dit zakt naar de bodem van je koffiekopje en drink je niet op), glaasje water erbij en … genieten maar!

    En natuurlijk drink je deze Turkse koffie uit onze schitterende koffiekopjes in marmerlook. Kijk maar even op onze site, hoe leuk die zijn!

    Ga voor de stijlvolle marmerlook

    Over marmer gesproken: bij Bazaaronline kun je helemaal los gaan, als je van de stijlvolle uitstraling van marmer houdt. Zeker wat betreft meubilair in marble design – dat heb je vast al in onze webshop gezien - , maar óók in de keuken en aan tafel kun je van alles vinden om deze stijl door te voeren. We hebben een leuke collectie in deze mooie look, met mooie 15-delige specerijensets, 6-delige set van koffiekopjes en cappuccino kopjes in marmer design. Om de look te completeren hebben we ook nog mooie, stijlvolle etagères in onze collectie. We hebben zelfs een couscous-pan in marmerlook!

    Bazaaronline, als je van lekker eten en kokkerellen houdt! 

    Teffo: kitchen art

    Bazaaronline presenteert in de categorie koken en tafelen met gepaste trots de geweldige productlijn van het Europese merk Teffo: volwaardige luxueuze heteluchtovens, met een mooi design en een zeer royale inhoud Door de ruime inhoud van wel 70 liter is de Teffo XXL Kraft Oven bij uitstek geschikt voor grote gezinnen. Voor flinke ovenschotels en prachtige baksels, maar natuurlijk ook prima om je zondagse croissantje in op te warmen. Meerdere ovengerechten in één keer bereiden is met de Teffo geen enkel probleem. Met de keuze voor een Teffo heteluchtoven draai je daar je hand niet meer voor om! Minder ruimte nodig? Dan kies je voor de Teffo grill oven van 50 of 42 liter.

    De Teffo oven is voorzien van een deur met dubbel glas, voor de ultieme warmtegeleiding en heeft een bedieningspaneel met 4 zeer overzichtelijk ingedeelde, multifunctionele programma’s, waarmee je de oven makkelijk kunt bedienen. Uiteraard voorzien van zowel turbostand, timer als verlichting. Vanwege de koelzone aan de onderkant is er een zeer goede warmte isolatie  en daardoor kan de Teffo oven zonder problemen op het aanrecht geplaatst worden. De twee bakroosters kunnen makkelijk uitgeschoven worden en het zuurbestendige emaillen interieur van de Teffo oven is in een handomdraai te reinigen. Zelfs de binnenkant van het glas van de ovendeur, dat bij traditionele ovens soms flink aan kan koeken, kan gemakkelijk en veilig verwijderd worden om te reinigen. Hoe makkelijk is dat?!

    Behalve de elektrische grill ovens van Teffo heeft Bazaaronline nog Teffo tajine pannen in 3 formaten in wit aardewerk. Geschikt voor elke warmtebron.

    Bazaaronline: de beste plek voor de mooiste spulletjes om gezellig en goed mee te koken en tafelen

    Tajines:

     de beste manier om de echte Marokkaanse keuken te ervaren!

    Iedereen die ooit in Marokko is geweest, of geniet van de wereldkeuken, kent ze wel: die schitterende kegelvormige, vaak aardewerken schalen met een dikke bodem, waarin de heerlijkste traditioneel Marokkaanse stoofpotjes  in bereid en opgediend worden. Tajine is zowel de naam van de stoofpot als van het gerecht, één van de bekendste uit de Noord-Afrikaanse keuken. Oorspronkelijk gebruikt door de rondreizende nomaden, die vanwege een beperkte bepakking veelal eenpansgerechten kookten, later ook overgenomen door mensen uit de steden.

    De tajine is van oorsprong een geglazuurde of ongeglazuurde aardewerken schaal met een dikke bodem en natuurlijk de karakteristieke kegelvormige deksel, maar is tegenwoordig ook verkrijgbaar in een gietijzeren, rvs of elektrische variant.

    Het principe van koken in een tajine is dat het voedsel langzaam gestoofd wordt, waarbij de kegelvormige deksel het verdampende kookvocht uit het voedsel als condens opvangt. Dit zorgt er, vergelijkbaar met een braadpan, voor dat het voedsel mals en sappig wordt en niet uitdroogt.

    De tajine, ook wel tagine genoemd, wordt in Marokko vooral gebruikt voor Berberse stoofpotjes, met groenten, vis of vlees, die samen met uien, (peul)vruchten en soms aardappels gestoofd worden. De toegevoegde specerijen, zoals bijvoorbeeld het welbekende kruidenmengsel ras el hanout, zorgen voor heerlijke geuren en smaken. Onze specerijensets maken het makkelijk om de lekkerste kruidenmixen te combineren. Probeer eens een traditionele tajine te bereiden, zoals lamsvlees met dadels. Wat ook heerlijk smaakt is kip met abrikozen, amandelen en een vleugje citroen, of anders gekruide gehaktballetjes in een tomaten-paprika saus. Om helemaal authentiek te koken kun je er voor kiezen om zelf het gehakt te draaien. Daarvoor heeft Bazaaronline een mooie gehaktmolen, dus ook dat komt helemaal goed!

    Even geduld, tussendoor goed proeven… dat wordt smullen!!

    Pannen, pannen…. Zoveel pannen!

    Voor bijna elk gerecht en elke kookgelegenheid heeft Bazaaronline wel een geschikte pan, zodat koken echt een feestje wordt!

    Voor een Amerikaans ontbijt, als lekkere lunch of als anders-dan-anders tussendoortje zijn echte pancakes echt heerlijk. Kleiner en wat dikker dan onze Hollandse pannenkoeken. Probeer ze met echte Canadese maple syrup of doe wat blauwe bessen door het beslag voor een fruitige smaak explosie.

    Wij hebben een geweldige pancake pan om mee aan de slag te gaan. Voor het bereiden van Baghrir is ie natuurlijk ook geschikt. Toch liever een flinterdunne, franse crèpe? Ook hier hebben we de ideale crèpe pan voor!

    En als we dan toch ‘over de grens’ gaan koken: ook voor fijne couscous pannen en paella pannen kun je natuurlijk bij Bazaaronline terecht!

    Tijd voor een soepje?

    Voor een verkwikkend kommetje soep is altijd wel een moment op de dag. Bazaaronline heeft hiervoor de perfecte soepterrine en daarnaast nog mooie soep sets, bijvoorbeeld voor lekkere Marokkaanse harira soep tijdens de ramadan maanden of Turkse linzensoep.

     Bij Bazaaronline ben je pas echt ‘onder de pannen’!

    Zoals je van ons verwachten mag hebben we uiteraard prachtige pannen van hoogstaande kwaliteit. Zoals bijvoorbeeld onze mooie 6-delige pannenset; koekenpannen, sauspannen, frituurpannen in verschillende formaten voor een lekkere snelle snack of prachtige Bavary soep-/braadpannen in 5 hoge, 1 diepe  en 2 lage uitvoeringen. Allemaal keramisch en voorzien van teflon antiaanbaklaag.

    Om het allemaal zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij van Bazaaronline ook rekening gehouden met grote gezinnen met onze XL en XXL pannen. Gegoochel met te veel pannen en te weinig pitten is dus niet meer nodig.

    Lekker koken hoeft niet moeilijk te zijn met onze elektrische pannen

    Ga je voor makkelijk koken, dan heb je bij Bazaaronline de keuze uit verschillende elektrische pannen, voor het bereiden van lekkere voedzame maaltijden in een mum van tijd, zoals onze Bavary elektrische rijstkokers met keramische binnenpan en teflon antiaanbaklaag, resp. met een inhoud van 2,8 en 5,6 liter. De elektrische hapjespan is een aanwinst voor elke keuken.

    Daarnaast hebben we – handig als je voor veel mensen moet koken of bijvoorbeeld buiten bij de bbq nog een paar extra kookpitten nodig hebt nog wat extra’s in huis: een handige 2-pits elektrische kookplaat en een Bavary gietijzeren gasstel, met 3 onafhankelijke zones. Ook ideaal bij het kamperen.

    Heb je de smaak te pakken, maar toch nog wat vragen?...

    Dan staat onze vriendelijke Bazaaronline klantenservice natuurlijk voor je klaar om je te helpen om de juiste keuze te kunnen maken.

    We bezorgen je bestelling zo snel mogelijk thuis. En dan… heerlijk koken en lekker genieten! Smakelijk eten!! Enjoy!!

    Laat je inspireren!

    Recente artikelen