Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Mirjam - Zaterdag 13 November 2020

  Take a seat!

  Eetkamerstoelen in een Eric Kuster stijl interieur

  Dat Bazaaronline dé online plek is voor alles wat te maken heeft met de stijlvolle luxury living woonstijl is inmiddels wel duidelijk. Wonen in de exclusieve luxueuze stijl van de beroemde interieurdesigner Eric Kuster is een droom van velen. Metropolitan luxury living, alsof je in een stadshotel woont, waar je omgeven bent door zorgvuldig geselecteerde meubels en woonaccessoires, die er allemaal op gericht zijn je een gevoel van ongekende weldaad en warme luxe te geven. Elk item zorgvuldig uitgezocht, in harmonie… dat geeft je woninginrichting een uitstraling van tijdloze klasse, terwijl het tegelijkertijd ook helemaal up to date en trendy is.

  Stijl, luxe, comfort en gemak… bij Bazaaronline zit je altijd goed!

  Bij het samenstellen van een interieur in de urban luxury living woonstijl heeft elk meubelstuk een rol. Over alles is nagedacht, alles complementeert elkaar. Het moet zowel comfortabel, functioneel als stijlvol zijn. Stoelen zijn in elke inrichting een essentieel onderdeel. Bazaaronline heeft een uitgebreide collectie stoelen, waarbij zowel de stijlvolle uitstraling als het zitcomfort voorop staat. Dat zit wel goed!

  Urban luxury living: met een schelpstoel maak je het plaatje compleet!

  Eén van de meest flexibele meubelstukken, om van je woninginrichting een samenhangend geheel te maken dat gewoon klopt, is de fauteuil. Het is een verbindend meubelstuk, dat je inrichting als het ware bij elkaar brengt. En dat dit eigenzinnig, trendy en luxueus kan, bewijzen onze schelpstoelen en fauteuils. Deze comfortabele, in prachtig fluweel uitgevoerde stoelen hebben een luxe, weldadige en warme uitstraling. Het mooie van de schelpstoeltjes is dat ze zo veelzijdig zijn. Hun kracht is dat ze meer dan voldoende stijl en uitstraling hebben om in verschillende ruimtes tot hun recht te komen.

  Een schelpstoel geeft rust aan een ‘verloren’ hoekje, maakt het áf. Het is een echt style statement, zoals dat past binnen de stijl van Eric Kuster. Je zet ze net zo makkelijk in een verloren hoekje, om een intiem leesplekje te maken als gegroepeerd om een gezellig zithoekje te creëren, waar je met vrienden gezellig een wijntje doet. Een enkele schelpstoel geeft een gevoel van warmte en intimiteit, bijvoorbeeld in een hoek van de slaapkamer. Een plekje om je even terug te trekken. Meerdere schelpstoelen bij elkaar geven een uitstraling van hotel luxury. Durf verschillende kleuren met elkaar te combineren voor een speels effect. Of varieer met de schelpstoelen en -fauteuils. Met de schelpstoelen van Bazaaronline maak je een stijlvol statement en breng je rust in je interieur. De vormgeving van de rugleuning, in klassieke schelpvorm, is zowel tijdloos als helemaal van nu. Je voelt je gekoesterd in de vorm van de schelp, je kunt je even helemaal terugtrekken in deze behaaglijke fluwelen cocon. Met een boek of tijdschrift, je mobieltje, met een lekker kopje thee erbij… heerlijk tot rust komen! Want ze zien er niet alleen geweldig uit, ze zitten ook echt heerlijk! De elegante schelpstoeltjes kunnen perfect gecombineerd worden met de bijpassende krukjes. Makkelijk om er even bij te schuiven of om een dienblaadje met een kopje koffie of thee binnen handbereik te hebben. Of gewoon om je benen even omhoog te leggen, dat kan natuurlijk ook! De velvet uitvoering van zowel de stoel als het krukje zorgt hierbij voor samenhang en harmonie binnen de zeer weldadig aanvoelende hotel luxury woonstijl, de in brushed RVS uitgevoerde pootjes zorgen voor een eigentijdse uitstraling.

  Relaxen in een mooie fauteuil van Bazaaronline… dat zit altijd goed!

  Uiteraard hebben we bij Bazaaronline een uitgebreide keus als het gaat om behaaglijke en stijlvolle fauteuils en (eetkamer)stoelen. Comfort en stijl gegarandeerd: bij ons zit je sowieso goed! Eetkamerstoelen moeten tegenwoordig aan veel meer stijleisen voldoen dan vroeger. Ze dienen allang niet meer alleen als simpele zitplaats aan de eetkamertafel, waar je op neerploft om ’s avonds je maaltijd te eten, om daarna weer leeg te staan, als iedereen weer verder gaat met hun leven, of verhuist naar de zithoek om daar te gaan relaxen. Er wordt steeds meer nagetafeld, lekker aan de eettafel met een goed glas wijn erbij. Dus worden de eisen, die worden gesteld aan stijl, uitstraling en vooral ook zitcomfort een stuk hoger. Binnen de trendy urban luxury living stijl worden aan eetkamerstoelen, als onderdeel van het hele woonconcept, steeds hogere eisen gesteld. Ze maken een echt essentieel deel uit van het interieur. Ze moeten mooi zijn, comfortabel, ze moeten aansluiten bij de rest van het interieur, zelfs een afspiegeling zijn van je persoonlijkheid. Een goede stoel moet dus aan heel wat eisen voldoen. Natuurlijk zit je bij Bazaaronline ook dan goed! Onze schelpstoelen zijn een plaatje, maar als je op zoek bent naar een échte eyecatcher dan kun je ook kiezen voor een fauteuil als Boron, met een eigenzinnige look. Hou je meer van understated elegantie en een meer organische vorm, dan is fauteuil Monaco, mooi met de bijpassende geweldige Monaco zitbank in ronde vorm misschien meer jouw stijl.

  Met onze eetkamerstoelen zit het wel snor…

  Wat denk je bijvoorbeeld van onze prachtige Eric Kuster stijl eetkamerstoelen? Prachtige velvet stoelen, die niet alleen functioneel zijn, maar ook een plaatje om naar te kijken. Afhankelijk van jouw specifieke voorkeur kun je kiezen uit een stoel met gecapitonneerde rug, zoals onze stoel Luxor. Luxor is voorzien van in stevig RVS uitgevoerde kruispoten, waarbij je de keuze hebt uit zilver- of goudkleurige poten. Voor de velvet bekleding kun je kiezen uit verschillende goed met elkaar te combineren kleuren, of gaan voor rustgevende uniformiteit in je kleurstelling. Net wat je zelf mooi vindt! Hou je meer van een strakke belijning, maar wel met die luxueuze uitstraling? Dan is onze goudkleurige eetkamerstoel Aspen misschien wel precies wat je zoekt. Verkrijgbaar in verschillende kleuren velvet bekleding en geweldig te combineren met de meubellijn van de Aspen serie. Neem een kijkje op onze website om meer ideeën op te doen en onze overige keuzes op het gebied  van eetkamerstoelen te bekijken en ideetjes op te doen.

  Wat mooi is, wil je natuurlijk mooi houden…

  Daarom raden wij voor het onderhoud van onze velvet meubels aan dat je er af en toe wat aandacht aan besteed. Iedereen kan eens een keertje knoeien en soms kun je pech hebben en een krasje krijgen door een stalen label aan je broek. Veel tijd hoeft het onderhoud niet te kosten: een goede textielreinger helpt bij eventuele vlekjes, als er eens geknoeid is. De stof blijft mooi als je  met enige regelmaat gebruik maakt van een veloursborstel. Krasjes in metaal kun je behandelen met een metalenborstel. Voor goed onderhoud van velvet meubels adviseert Bazaaronline onze klanten de producten van Puratex. Zo kun je blijven genieten van je fluweelzachte eyecatchers!

  En mocht je toch nog vragen hebben…?

  Onze vriendelijke en bekwame klantenservice zit voor je klaar om je te helpen bij eventuele vragen en om je te adviseren.

  Laat je inspireren!

  Recente artikelen