Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Yolande - Dinsdag 20 Maart 2020

    Spiegelmeubelen in een Eric Kuster interieur

    Spiegelmeubelen in een Eric Kuster interieur

    Liefhebbers van de Eric Kuster Stijl hebben natuurlijk allang hun weg gevonden naar Bazaaronline. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie meubels, bollampen en woonaccessoires in de prachtige Metropolitan Luxury Living woonstijl, die perfect past bij de immens populaire Eric Kuster woninginrichting.  Alles wat je nodig hebt om, voor een betaalbare prijs, deze stijlvolle interieurstijl in huis te halen en te genieten van luxe, stijl en comfort. Bij Bazaaronline vind je het allemaal!

    Naast onze uitgebreide collectie meubels vind je ook een aantal werkelijk oogverblindende series meubels, die perfect passen in je Eric Kuster interieur. De puntjes op de < i > , zogezegd. Met een keuze uit onze collectie spiegelmeubelen maak je je Eric Kuster woninginrichting helemaal af!

    Stijlvol, luxueus en met een schitterende uitstraling, hiermee maak je je luxury living woonstijl pas echt compleet!

    Spiegelmeubelen

    Weerspiegel je persoonlijke stijl

    Met de keuze voor één of meer spiegelmeubels weerspiegel je – letterlijk!- je persoonlijkheid. Doordat het licht reflecteert zorg je voor een ruimtelijk effect in je inrichting. Ideaal in wat kleinere of donkerdere ruimtes. Bovendien is een spiegelmeubel een echte eyecatcher in je wooninrichting. Het trekt, met zijn luxueuze uitstraling, onmiddellijk de aandacht. Een prachtige focal point, een style statement, waarover gepraat zal worden.

    Het getuigt van zelfvertrouwen, durf en een bewuste stijlkeuze, die precies past in een metropolitan luxury style. Ook dit is Eric Kuster Stijl.

    Sprankelend middelpunt in je interieur

    Of je nu kiest voor één of meerdere meubelstukken uit onze collectie spiegelmeubels, je haalt er zeker een blikvanger mee in huis. In het oog springend of meer understated chic, het kan allemaal. Bij Bazaaronline vind je verschillende stijlvolle series, zodat je de keuze kunt maken voor de spiegelmeubels die het beste jouw smaak weerspiegelen. Met een goedgekozen stuk geef je een persoonlijk tintje aan je interieur. Kies voor de grafische vormgeving in de London serie, de ietwat kubistische look van Madrid, of voor de strakke lijnen van Tokyo. Of ga voor een tijdloze marmerlook met Egypt, of de gelaagde, volwassen en stijlvolle uitstraling van onze Lyon serie spiegelmeubels. En dat zijn slechts een aantal voorbeelden. Kijk snel op onze website voor meer schitterende series spiegelmeubels.

    Spiegel tafels

    Combineer, voor dat gevoel van… méér!

    Je kunt natuurlijk kiezen voor slechts één meubelstuk in spiegelglas look voor een mooie blikvanger in je interieur, maar hoe stijlvol is het om met meerdere meubels van dezelfde schitterende meubelserie een echt style statement te maken, en daarmee de keuze te maken voor een harmonieus, luxueus en chique interieur? Bij Bazaaronline hebben we daarom een aantal hele mooie, strak afgewerkte en stijlvolle meubelseries in onze collectie. Combineer een mooie, glanzende, strak vormgegeven salontafel met een dressoir, tv meubel en eettafel in dezelfde stijl. Mocht je nu denken dat spiegelglas er alleen in helder uitgevoerd spiegelglas is en dat dat wellicht too much zou zijn? Wrong! Voor een understated gevoel van ongekende chique luxe – precies de stijl die je uitstraalt met een Eric Kuster Stijl interieur – kun je ook, naast helder spiegelglas, ook kiezen voor een uitvoering in bijvoorbeeld sepia, antraciet of bronze. Daarmee krijgt je woninginrichting een heel klassiek-moderne uitstraling, die toch een onuitwisbare indruk achterlaat. Eentje die de tand des tijds moeiteloos weerstaat. De Egypt serie is er in zowel een zwarte of witte marmerlook. De styling maak je verder perfect af met een mooie Eric Kuster Stijl bollamp uit onze uitgebreide collectie, of met wat mooie waxinelichtjes of een dienblad uit onze collectie woondecoratie.

    Tv meubel sfeerhaard spiegel

    Voor een wat speels effect kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de verschillende series en te mixen en matchen, zodat je woninginrichting uniek wordt en bij jouw persoonlijke smaak past. Met deze series van spiegelglas kan onderling combineren zonder problemen.

    Uiteraard staan de spiegelglasmeubels er niet alleen schitterend uit in je woonkamer. Een mooi dressoir in de hal of in de slaapkamer als make-up tafel ziet er natuurlijk ook geweldig uit. Deze meubels zijn zo mooi… daar vind je wel een mooi plekje voor!

    Nog even wat ‘hoe en wat’ feitjes…

    De ondergrond van de spiegelglas meubellijnen is stevig MDF. Een hele stevige basis dus.

    En maak je je zorgen over het onderhoud? Niet doen! Met een vochtige microvezel doek afnemen, misschien nog even snel opwrijven en… klaar!

    En zoals altijd…

    Kom je er niet helemaal uit of heb je nog wat vragen na het lezen van deze blog of het gezellig rondsnuffelen op onze website? De vriendelijke en kundige klantenservice van Bazaaronline staat klaar om je van advies te voorzien en te helpen bij het kiezen van jouw ideale woninginrichting!

     

     

     

     

     

    • Mendy

      Geplaatst op vrijdag 22 januari 2021 16:19

      Hallo

      Ik wil vragen wat kost die set blocci wel in goud of sepia hoe die kleur genoeg word? En bezorgen en monteren jullie ook meubels..

    Laat je inspireren!

    Recente artikelen