Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Yolande - Maandag 26 September 2019

    Plexiglas Art

    Zoals je van ons bij Bazaaronline gewend bent houden wij graag de vinger aan de pols wat betreft de laatste ontwikkelingen op het gebied van lifestyle en woninginrichting. We zijn voortdurend in beweging en op zoek naar de mooiste snufjes voor de perfecte styling van je woninginrichting. Want die moet natuurlijk helemaal on-point zijn! Bazaaronline denkt daarin graag met je mee.

    Een stijlvolle en eigentijdse woninginrichting houdt natuurlijk niet op bij mooie meubels en fonkelende lampen – die je natuurlijk ook bij ons op Bazaaronline kunt vinden. Daarmee heb je je basis gelegd. Maar dan komen de zaken die het échte verschil maken tussen stijl en net-niet: de aankleding, de styling, de blikvangers. De toevoegingen die van ‘gewoon… wel mooi’ echt JOUW personal palace maken. Dat doe je onder andere door goed gekozen, stijlvolle wanddecoraties.

    Hier moet je echt even over nadenken, als je een uitgebalanceerde woninginrichting wilt creëren in bijvoorbeeld de zo populaire luxury living woonstijl van Eric Kusters. Over elk element is nagedacht en elk onderdeel voegt iets toe. Dat geldt zeker ook voor de wall art. Dit is bij uitstek de plek om een statement te maken over wie je bent en wat je wilt uitstralen.

    Bazaaronline heeft verschillende soorten wanddecoraties, waarmee je je woonkamer of slaapkamer net dat beetje meer mee kunt geven. We hebben uiteraard schitterende spiegels, klokken en stylish spiegellijsten voor een subtiele touch hier en daar. Maar voor de echte eyecatchers in je interieur, voor als je echt even uit wilt pakken met een knallend statement, hebben we natuurlijk ook de ideale oplossing: onze prachtige plexiglas art!

    Plexiglas wordt de laatste jaren in de kunstwereld steeds veelvuldiger gebruikt in galeries, omdat de luxe uitstraling van het gladde, glanzende plexiglas (ook wel acrylglas of acrylaat genoemd) bij uitstek geschikt is voor prints van een hoge kwaliteit en met grote kleurdiepte. Details komen daardoor extra goed tot hun recht en de kleuren springen je als het ware tegemoet. Geweldig voor echte blikvangers dus. Plexiglas art laat ongeveer 90% meer licht door dan gewoon glas, zodat de kleuren intenser en scherper zijn. Bovendien is plexiglas duurzaam, makkelijk te onderhouden en licht van gewicht.

    Bij Bazaaronline vindt je plexiglas art in verschillende maten: 80 x 120 cm, 120 x 120 cm en 80 x 240 cm. Uiteraard met meegeleverd ophangsysteem. Er is vast en zeker een mooie plek te vinden in je interieur voor één van de vele mooie prints, die Bazaaronline in de steeds groeiende collectie heeft.  In de woonkamer, in je slaapkamer, de studeerkamer. Kleurrijk of ingetogen, uitdagend, zwoel en intrigerend, of knallende fun – Bazaaronline heeft voor elke plek in huis wel een mooie plexiglas art print die een perfecte blikvanger is.

    Met een plexiglas art print van Bazaaronline maak je je eigen woonstijl pas echt af!

    Lippen op glas
    plexiglas art schilderij

    • Fleur van Dam

      Geplaatst op vrijdag 27 september 2019 22:02

      Ook deze plexiglas schilderijen zijn gaaf. Leuk in mijn Eric Kuster interieur!

    Laat je inspireren!

    Recente artikelen