Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Yolande - Woensdag 27 Januari 2020

    Bollamp Eric Kuster stijl

    Metropolitan Living, maak de look compleet met bollampen

    Als je geïnteresseerd bent in woninginrichting en -styling, dan kun je niet om de stijl van Eric Kuster heen. De stijl kenmerkt zich door warme stijlelementen, met een doordachte styling, waarbij alles bij elkaar past en elkaar aanvult tot een luxueus geheel. Alsof je in een stadshotel binnenstapt, met een weldadige, rijke uitstraling. Luxury living. Alles past bij elkaar en geeft je het gevoel dat alleen echt design kan. Alsof je in een warm bad stapt… rustgevend, maar ook zinnenprikkelend. Je raakt niet uitgekeken op al de mooie, stijlvolle elementen in deze woninginrichting. Het is niet voor niets dat de Eric Kuster Stijl zo populair is en de beau monde graag gebruik maakt van de talenten van Eric Kuster om een leefomgeving te creëren, die luxe met comfort, design met eigenheid weet te combineren.

    Maar, zoals je weet, hangt er aan het inzetten van een interieurdesigner van formaat, zoals Eric Kuster zeker is, ook een prijskaartje. Een forse, zodat het niet voor iedereen weggelegd is. Maar omdat Bazaaronline groot fan is van deze stijl van urban living, en zeer geïnspireerd is door de uitstraling van deze prachtige woontrend, hebben wij in onze uitgebreide wooncollectie een speciaal plaatsje ingeruimd voor op de Eric Kuster Stijl geïnspireerde woondecoratie, maar dan met een wat ‘vriendelijker’ prijskaartje, zodat Metropolitan Living binnen ieders bereik komt. Zodat ook jij thuis kunt genieten van de trendy, maar toch tijdloze luxueuze urban living stijl, die bij deze woontrend hoort.

    Bollampen in Eric Kuster Stijl

    De Eric Kuster stijl kenmerkt zich door verschillende elementen: warme materialen, een luxueuze uitstraling en stijlvolle woonstatements. Eén van de meest in het oog springende elementen in deze stijl, waar je echt niet omheen kunt, zijn de prachtige bollampen, die steeds weer terugkomen in de styling. De Eric Kuster bollampen maken het echt af! Natuurlijk biedt Bazaaronline je de keuze uit verschillende varianten van deze blikvangers. Of je nu kiest voor een prachtige vloerlamp met meerdere bollen of een tafellamp met 3 bollen, het zijn echte eyecatchers.

    Stijlvol lichtpunt in je interieur… kies voor een bollamp!

    Lampen zorgen letterlijk voor licht in de duisternis, maar ze doen zoveel meer. Een goedgekozen lamp zorgt voor gezelligheid, sfeer en warmte. Het geeft je de mogelijkheid om de aandacht te trekken naar een zorgvuldig gestyled hoekje met precies de uitstraling die jij wilt. Eric Kuster Bollampen zijn daar bij uitstek geschikt voor: of ze nu aan staan en een mooi, warm licht verspreiden in de schemer of niet. Ook overdag zijn de lampen met bollen een mooi design object, dat een aanvulling is op je warme, stijlvolle woninginrichting. De Eric Kuster stijl bollampen zijn echte blikvangers. Zowel functioneel als visueel een echte aanwinst.

    Of je nu kiest voor één of een paar mooie tafellampen, voor op je dressoir of endtable, of combineert met de prachtige vloerbollampen, hiermee breng je eenheid in je interieur. En het mooie is, je hoeft je niet te beperken tot de woonkamer. Ook als hallamp, op de sidetable in de gang zijn ze zeer geschikt. Wat een mooie binnenkomer is zo’n bollamp op die plek! Maar bollampen in Eric Kuster stijl zijn echte sfeermakers en ook als verlichting op je nachtkasje in de slaapkamer, om voor het slapen nog even wat te lezen, of als schitterend verlichtingspunt op de kaptafel komt een bollamp geweldig tot zijn recht. Hiermee voer je je stijl in al je woonruimtes op een stijlvolle manier door.

    Bazaaronline staat ból van de keuze

    Zoals je van Bazaaronline gewend bent, geven wij je graag een uitgebreide keus. We hebben dan ook een ruim assortiment om uit te kiezen. Laten we bij de basis beginnen: de voet. Hierbij kun je kiezen uit een ronde of een vierkante voet. Net wat je voorkeur heeft en wat aansluit bij je smaak en de vormen van je overige woondecoratie. Bij beide uitvoeringen kies je voor een stevige basis, letterlijk en figuurlijk. Dan de bollen zelf: zo hebben we tafellampen met een mooie, stevig ogende enkele bol, maar er zijn ook tafellampen met 3 bollen van gelijke grootte, maar ook met groot naar wat kleiner verlopende bollen, wat een speels effect geeft. Ook bij de stijlvolle vloerlampen, elk uitgevoerd met 6 bollen, heb je de keuze uit in grootte verlopende bollen of bollen van gelijke grootte. Leuk om mee te variëren en een speels tintje in je interieur aan te brengen.  

    De tafelbollampen en de vloerbollampen zijn voorzien van prachtige lampenkappen in velvet uitvoering. Allemaal met diezelfde stijlvolle en luxueuze stijl en uitstraling.

    De schitterende, organisch gevormde bollampen in Eric Kuster stijl, zijn er in verschillende metallic kleurstellingen, dus altijd een mooie bollamp met precies de juiste uitstraling. De uitvoeringen waaruit je kunt kiezen zijn chique zilver, eigentijds chroom (en dan kun je nog kiezen uit glanzend of mat chroom), luxueus brons, tijdloos antraciet en een zeer stijlvolle variant met een mat zilver/gouden uitvoering. Met zoveel keus is het nog lastig kiezen. Maar ook hierbij geldt: kijk naar je interieur, je woondecoratie en bedenk welke uitstraling het beste bij je past. Volg je gevoel! Maar welke bollamp je ook kiest, je weet zeker dat je hiermee je interieurstyling in Eric Kuster Stijl écht af maakt!

    Bollampen brengen lichtpuntjes in de duisternis, maar brengen ook klasse in je woninginrichting. Precies de Eric Kuster uitstraling die je zoekt!

    Kom je er niet helemaal uit? Bazaaronline is er voor je…

    Mocht je nog vragen hebben of advies willen over mooie combinaties, onze kundige en servicegerichte klantenservice denkt graag met je mee.

     

    • Marieke

      Geplaatst op dinsdag 3 maart 2020 10:21

      Bollenlampen zijn prachtig!

    Laat je inspireren!

    Recente artikelen