Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Kim Dekker - Donderdag 28 Augustus 2021

    Nieuwe showroom van Bazaaronline

    Samenvatting

    Bazaaronline heeft zijn eerste vestiging geopend. In de Bazaaronline showroom in, Woerden, kunnen klanten een zeer uitgebreide collectie woonproducten bekijken, variërend van woonkamerinrichting, decoratie, keukenstyling – en apparatuur tot slaapkamerinrichting en verlichtingsplannen. Ook kunnen ze langskomen voor advies. De winkel in ……. is de eerste fysieke winkel die Bazaaronline opent in Nederland en beslaat een oppervlak van wel 2500 vierkante meter, met een ruime parkeerplaats voor de deur.

    Bazaaronline is de grootste online bazaar van Nederland: Bazaaronline is dé plek voor exotische en oosterse non-food producten. Begonnen als een online variant op de fysieke bazaar, is het aanbod van Bazaaronline erg gevarieerd en steeds verder gegroeid in aanbod, stijl en uitstraling.

    De producten van Bazaaronline kenmerken zich door een oosterse en wat exotische uitstraling. Met een zeer uitgebreide collectie in sfeervolle verlichting, woondecoratie en – accessoires, allerhande moderne keukenbenodigdheden en stijlvolle trendy meubels is er voor ieder wat wils. Wij streven naar een zo compleet mogelijk assortiment en daarom wordt de collectie continu aangevuld en vernieuwd. We houden hierbij de woontrends goed in de gaten. Bazaaronline is inmiddels uitgegroeid tot dé plek voor meubels in de nu zo populaire, trendy maar ook tijdloze Metropolitan Luxury Living woonstijl, maar dan met een iets toegankelijker prijskaartje, zodat deze woontrend niet alleen meer voor de ‘Lucky Few’ is weggelegd.

    Voor een bijzondere bank of een lamp met oosterse uitstraling ben je bij ons aan het juiste adres, maar ook bollampen en schelpenvazen in de populaire Eric Kuster Stijl kun je bij ons vinden. Tevens vind je de mooiste woondecoratie met een oosterse en exotische tint, maar deze hoeven zeker niet beperkt te blijven tot een oosterse inrichting. Er zijn veel artikelen die in ieder interieur verwerkt kunnen worden. Een oosterse salontafel of lamp toevoegen aan je woninginrichting kan zorgen voor een echte eyecatcher.

    In de online webshop kun je dezelfde producten vinden als in de fysieke bazaar. En binnenkort heeft Bazaaronline dan ook onze eerste fysieke showroom, met een oppervlak van wel 2500 vierkante meter, zodat je zelf in … langs kunt komen en alles zelf kunt ervaren: de zachte stoffen van onze velvet stoelen voelen; zitten aan onze stoere, industriële Rixos eettafel; de luxe glans van onze krokodillen stoffen loungebanken ervaren; met eigen ogen de structuur van onze luxueuze schelpenvazen bewonderen; zelf theesetjes en servies vergelijken…

    Vaak hebben onze klanten op Bazaaronline.nl al een goed idee opgedaan over onze producten, maar willen ze het toch nog even écht ervaren. Onze klantenservice biedt de onlinemogelijkheid om stofstaaltjes toe te sturen, maar met onze fysieke showroom kunnen onze klanten het ook échte zitgenot ervaren. Omdat onze showroom in … een behoorlijke ruimte is van 2500 vierkante meter en er, met 2 verdiepingen vol displays in verschillende woonstijlen een hoop te zien is, is het fijn dat je tussendoor even een kleine pauze in kunt lassen voor een kopje koffie of thee in ons Bazaarcafé. Om daarna weer verder te kijken naar en kiezen uit ons zeer uitgebreide aanbod, variërend van tafel- en vloerlampen; kroonluchters; uiteenlopende trendy woondecoraties; eethoeken; zithoeken, met banken die naar wens geleverd kunnen worden in verschillende opstellingen en stofferingen; vloerkleden en tapijten; alles wat te maken heeft met koken en tafelen; kussens; bedden… noem maar op! Daarnaast bieden wij ook een gordijnservice, waarbij je je gordijnen uit kunt zoeken en op maat laten maken. Naast gordijnen bieden wij ook een uitgebreide collectie raambekleding.

    In onze showroom kun je uiteraard terecht voor advies en het stellen van vragen, het testen van en bekijken van onze producten. Je kunt zeker inspiratie opdoen voor je eigen woninginrichting.

    Alles wat je nodig kunt hebben voor je woninginrichting, vind je bij Bazaaronline. Dat was online al zo, maar nu ook in onze ruime showroom in ….  Met een parkeerterrein voor de deur is parkeren geen enkel probleem. Aan de kinderen is gedacht met een gezellige eigen speelhoek voor de kleintjes. Zo heb je alle tijd om rond te kijken en inspiratie op te doen.

    Wij verwelkomen je graag in onze showroom: Straat van Gibraltar 2, 3446 CM Woerden.

    Met vriendelijke groet,

    Team Bazaaronline

    • Yasmina

      Geplaatst op dinsdag 12 oktober 2021 21:27

      Hoi. Ik zou graag meer informatie willen over de salontafel Doblo- helderglas/zilver. Ik vroeg mij af, zit de Glasplaat vast aan de tafel of kan de glasplaat los getild worden ? Ik hoop op een snelle reactie. Groet, Yasmina

    Toon meer

    Laat je inspireren!

    Recente artikelen