Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Mirjam - Donderdag 19 Juli 2021

    Bankstellen om jouw interieur een luxe boost te geven

    Bankzaken

    Eigenlijk is jullie band heel bijzonder, uniek. Als een goede vriendschap, die je moet koesteren. Hij is er immers altijd voor je. Écht altijd.

    Ga maar na:

    Na een lange, zware werkdag… waar wil je dan het liefste heen? Ontspannen om lekker met je benen omhoog op je bank neer te ploffen om een beetje bij te komen en te ontspannen, toch?!

    En als je je echt belabberd voelt? Lekker op de bank, onder een zacht dekentje, want dan voel je je vast snel weer oké. 

    Waar moedig je je team aan, ben jij de uitbundige supporter, die juicht naar zijn cluppie op tv?

    Waar stream jij die spannende serie of kijk jij die zielige film, helemaal weggekropen in de warmte van die lekkere kussens? Precies, op jouw heerlijke, comfortabele bank!

    Waar voel je de echte knusheid van gezellig samenzijn met vrienden en familie? Samen met elkaar, gezellig op de bank, onder het genot van een heerlijk hapje en drankje – het echte thuis-gevoel!

    Of een romantisch avondje, waarbij je samen met elkaar op de bank belandt... En wie weet zul je jaren later jullie verhaal aan de kinderen of zelfs kleinkinderen vertellen. Want zo lang zijn jullie dan misschien al wel samen, als een echt ‘bank-stel’…

    De verhalen, die jouw bank zou kunnen vertellen… maar dat doet ie natuurlijk niet. Want zo zijn echte vrienden, met een steuntje in je rug als je wat ondersteuning nodig hebt en een warme, veilige plek om te schuilen, als je het even niet ziet zitten. 

    Jouw eigen bank is er altijd voor jou! De spil waar jouw thuisleven om draait. Geen wonder dus dat de keuze voor dé bank, die precies bij jou past, zo belangrijk is!

     

    De bank is de basis!  

    Wij bij Bazaaronline zijn ons zeer bewust van hoe belangrijk de rol van een goedgekozen bank is om een stijlvolle, warme en uitnodigende sfeer te creëren in je woninginrichting.

    Een moderne, comfortabele en uitnodigende bank is de ultieme eyecatcher in je interieur en de spil waar alles om draait. Alle stijlelementen, die jouw persoonlijke identiteit uitdragen, komen hier samen. Een goedgekozen bank in Metropolitan Luxury Living Style brengt eenheid, gezelligheid en instant comfort in je woninginrichting.

    Kijk maar naar de trendy, warme stijl van Eric Kuster, waarin robuuste, maar zeer comfortabele banken in mooie een centrale rol vervullen.

     

    Bankhangen in Eric Kuster Stijl

    De plek waar comfort, warmte en echte stijl samen komen is op een mooie, robuuste bank in de stijl van homedesign-en stijlgoeroe Eric Kuster. Als er iemand is die weet hoe je stoer, stijlvol en trendy combineert met eigenheid en absoluut wooncomfort, dan is het de inmiddels wereldberoemde interieurdesigner Eric Kuster wel.

    Deze woonstijl staat garant voor een moderne, maar toch ook tijdloze klasse. Bazaaronline is dan ook absoluut fan van deze Metropolitan Living woonstijl en vooral van de Eric Kuster Stijl, waarbij je je in een luxueus hotel waant.

     

    Belangrijk in deze stijlvolle look is de combinatie van stoerheid en luxe: zachte, luxueuze, bijna overdadig aandoende glansstoffen; bijzondere structuren, zoals de mooie, gedurfde Crocodile stof: zachte, licht glanzende fluwelen stoffen, die comfort geven aan Eric Kuster Stijl banken in royale afmetingen. Een bank mag de aandacht trekken in het interieur en door zijn uitstraling en keuze van materiaal zelfs dominant aanwezig zijn, zonder te veel te overheersen. De juiste balans vinden: dát is de kunst! En gelukkig kan Bazaaronline daarbij prima helpen door het uitgebreide aanbod van banken in deze trendy urban luxury living woonstijl.

    ‘You've come to the right place!’, zoals ze zeggen.

     

    Zoveel banken, zoveel keuzes…

    Oké, een bank in Eric Kuster Stijl dus. We weten dus al dat je van luxe, stijlvol, zacht, ruim en comfortabel houdt. Maar dan zijn we er nog niet. Want dan moeten we het nog hebben over de vorm van de bank.

     

    De vorm die je kiest hangt heel erg af van de ruimte die je tot je beschikking hebt en je verdere inrichting. Je wilt natuurlijk dat je mooie bank zo goed mogelijk tot zijn recht komt. Hoe meer ruimte je hebt, hoe royaler de bank kan zijn. Hierbij kun je kiezen uit o.a. (dubbele) loungebanken Croco bankstel kopen? Bazaaronline heeft het! - Bazaaronline  en u-banken, waarop je met je hele gezin of met vrienden languit kunt chillen en uitgebreid de ruimte hebt. Hoe groter en ruimer, hoe beter…

    Heb je iets minder ruimte tot je beschikking, dan kun je kiezen voor een hoekbank Velvet bankstellen online bestellen doe je bij Bazaaronline! - Bazaaronline. Hierbij kun je ervoor kiezen de hoekbank midden in de ruimte te zetten om een duidelijke scheiding aan te brengen tussen de zithoek en de rest van de ruimte, of je kunt de hoekbank juist in een hoek – en dus langs de zijkant – van de ruimte zetten, zodat je woonruimte wat meer open oogt. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een mooie rechte bank, in een 3- of 4-zits uitvoering. Bazaaronline heeft verschillende varianten, elk met hun eigen unieke uitstraling. Met de ronde vorm van zitbank Monaco  Fluwelen Zitbank | Velvet stof | Grijs, Zwart, Khaki | Bekijk nu - Bazaaronline heb je zowel intimiteit als een wat speelse uitstraling; met bankenset Schelp Velvet Bankenset kopen? Gun je zelf een luxe comfort | Bazaaronline - Bazaaronline  waan je je in een chique bijoux hotel. Ook leuk te combineren met onze schelpstoelen. Met een rechte bank, zoals de luxe Campania Chesterfield bank Fluweel Velvet stof | Bekijk alle banken - Bazaaronline  heb je dan weer de tijdloze uitstraling van een elegante Chesterfield.

    We raden je aan om, bijvoorbeeld met ruitjespapier of met behulp van een app, je woonruimte op schaal na te maken. Dan krijg je een beter overzicht van de grootte van de ruimte waarmee je werkt, de afmetingen van je meubels en wat er allemaal in zou moeten komen te staan. En dan maar schuiven… net zo lang tot het naar je zin is! Op die manier kun je een weloverwogen beslissing nemen over welke bank het beste bij jou en je woning past en kom je ook niet voor verrassingen te staan.

     

    De velvet touch

    De Eric Kuster Stijl is een beleving voor alle zintuigen. De fluwelen aanraking van de materialen is een cadeautje voor de tastzin. Het geeft een instant luxe gevoel en heeft een tijdloze chique uitstraling in een interieur dat toch ook helemaal van deze tijd is. Velours is streelzacht en comfortabel en heeft een stijlvolle, warme uitstraling. Crushed velvet heeft de bijzondere eigenschap, dat de stofpool een duidelijke ‘afdruk’ toont, als je er overheen gaat met je hand. Dit geeft een extra dimensie aan de stof, levendig en vol warmte.

    De bijzonder trendy Crocodile stof verenigt zowel het stoere van de look en textuur van krokodillenhuid met de glanzende zachtheid van velours, wat een hele spannende look geeft.

     

     

    Een bank van Bazaaronline: dat zit wel goed!

     

    Dat Bazaaronline groot bewonderaar is van de Eric Kuster Stijl mag duidelijk zijn. Daar hebben we ons dan ook flink door laten inspireren bij het inkopen van onze uitgebreide en exclusieve collectie. Maar wij beseffen ook dat een interieur dat ontworpen is door ‘the man himself’ slechts voor de happy few is weggelegd. Daarom hebben wij een collectie samengesteld van kwalitatief uitstekende producten, met een net iets vriendelijker prijskaartje, zodat ook jij kunt genieten van deze luxueuze woonstijl.

    Bij het samenstellen van onze collectie is goed gekeken naar zowel stijl, uitstraling als kwaliteit en comfort.  Bij ons vind je zowel banken op voorraad als Eric Kuster Stijl banken op maat. Zo weet je dat je met jouw interieur in Eric Kuster Stijl wel goed zit!

     

    Mateloos genieten van een bank op maat

    Naast onze uitgebreide reguliere collectie banken in verschillende stijlen en vormen biedt Bazaaronline je ook de mogelijkheid te kiezen voor een bank op maat.

    Iedere opstelling is mogelijk en je kunt kiezen uit meer dan 100 verschillende stofkleuren. Zo ligt de keuze voor dé bank, die perfect past in jouw ideale plaatje en aansluit bij jouw woonwensen, opeens binnen handbereik. Hoe mooi is dat?! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice om samen de mogelijkheden door te spreken.

     

    Ga er even goed voor zitten…

    Zoals je merkt biedt Bazaaronline je een hele ruime keuze uit verschillende soorten banken, zodat er vast en zeker een bank te vinden is die precies is wat jij zoekt. Direct uit de collectie of op maat gemaakt naar jouw wensen.

    Neem de tijd om goed rond te snuffelen in onze webshop, overweeg de verschillende opties.  Bestel, als je even aan de stof wilt voelen, een paar stofstaaltjes via onze klantenservice. Voel de zachtheid, voel de kwaliteit… en geniet van de voorpret.

     

    En kom je er toch niet helemaal uit?

    Of heb je nog wat vragen over hoe en wat? Geen enkel probleem bij Bazaaronline! Onze vriendelijke klantenservice zit klaar om te helpen bij eventuele vragen en om je zo nodig goed advies te geven. Zodat jij straks ultiem kunt genieten van je aankoop en wij weer blij zijn met alweer een tevreden klant!

     

     

     

    Laat je inspireren!

    Recente artikelen