Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Yolandee - Dinsdag 16 Oktober 2019

  BAZAARONLINE IS ER OOK VOOR DE SFEERVOLLE AANKLEDING VAN UW RESTAURANT, BEDRIJFSRUIMTE, TROUWLOCATIE OF FEESTZAAL!

  EEN WARM WELKOM…

  De deur gaat open… De eerste gasten komen binnen. Ze kijken om zich heen, nemen de sfeer in zich op en verzuchten dan: “Wat is het hier gezellig! En wat ziet het er mooi uit!! Dit gaat vast een hele fijne avond worden…”

  Dat is precies de reactie die elke horeca ondernemer, beginnend of oude rot in het horecavak, wil bereiken. Dat zijn gasten een gevoel van zowel verwondering als behaaglijkheid ervaren in hun omgeving. Of dat nu een restaurant, bistro, trouwlocatie of bedrijfsrestaurant is. Dat ze vanaf de eerste blik op de ruimte het gevoel hebben een warm welkom te krijgen. Een ervaring van zowel vertrouwde gezelligheid als behaaglijke luxe. Een herinnering om met plezier op terug te kijken en nog eens te herhalen…

  HET ZIJN DE KLEINE DINGEN DIE HET DOEN

  De juiste sfeer wordt grotendeels bepaald door aandacht voor details. De verlichting, de wanddecoratie, de uitstraling van het meubilair. En daar helpt Bazaaronline u graag bij.

  Alles wat u nodig hebt om de ruimte op een gezellige, sfeervolle en feestelijke wijze aan te kleden kunt u terugvinden in onze webshop.

  Denkt u eens aan kroonluchters, waarmee u de juiste intieme sfeer kunt creëren in uw restaurant. Spiegellijsten met iconische prints aan de wanden, afgewisseld met strategisch opgehangen spiegels die zorgen voor de juiste ambiance voor uw gasten en een sfeervolle en stijlvolle uitstraling. Op de sokkels kunt u hier en daar een mooie plant neerzetten om warmte te creëren. Uiteraard kunt u dit alles prima combineren met onze collectie ruime eetkamertafels en ­-stoelen. Sfeer en ambiance verzekerd!

  BAZAARONLINE: OOK VOOR DE INRICHTING VAN UW RESTAURANT, FEESTZAAL OF BEDRIJFSRUIMTE

  Wanneer u als beginnende, of als ervaren horeca ondernemer, uw bedrijfsruimte, restaurant of feestruimte sfeervol in wilt richten, dan bent u bij Bazaaronline aan het juiste adres. Zowel voor het meubilair als het verlichtingsplan door middel van de juiste plafond-, hang-, wand- en vloerlampen. Maar Bazaaronline biedt ook een uitgebreide collectie wanddecoratie, waarmee u een stijlvolle en uitnodigende sfeer kunt creëren, waar het prettig vertoeven is en die zowel eigentijds als eigenzinnig is.

   I DO…

  Maar ook uw trouwlocatie kunt u in de juiste feestelijke, maar ook intieme en stijlvolle sfeer brengen met onze uitgebreide collectie woninginrichting, verlichting en woonaccessoires. Kroonluchters zorgen onmiddellijk voor een romantische, intieme sfeer. Een stijlvolle sidetable fungeert als plekje voor het gastenboek. En ook de stoelen voor het bruidspaar en de gasten kunt u in onze wooncollectie terug vinden.

  VRAGEN OF EEN OFFERTE AANVRAGEN?

  Geïnteresseerd? Neem voor een prijsafspraak en offerte contact op met ons. Bazaaronline adviseert en helpt u graag verder bij al uw vragen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Samen maken we er een mooi feestje van voor u en uw gasten!

  Laat je inspireren!

  Recente artikelen